Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

20 + 1 ονειρεμένες παραλίες στα Χανιά που πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις οπωσδήποτε μια βουτιά!

Παράδεισος!

6 Μαΐου 2022 11:07
20 + 1 ονειρεμένες παραλίες στα Χανιά που πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις οπωσδήποτε μια βουτιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα Χανιά θα βρείτε μερικές από τις πιο όμορφες ελληνικές παραλίες! Κρυστάλλινα, βαθυγάλανα νερά, ειδυλλιακά τοπία, ζεστός ήλιος, ερηµικές ακρογιαλιές, απέραντες αµµουδιές, απαράµιλλη φυσική οµορφιά µάς προ(σ)καλούν στον οµορφότερο νοµό της Κρήτης για µοναδικές στιγµές υδάτινων εµπειριών!

Μπάλος
Το τοπίο εδώ παραπέµπει σε εξωτικά νησιά του Ειρηνικού αλλά συνδυάζει ταυτόχρονα την οµορφιά της ελληνικής φύσης αποτελώντας ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για τα δεδοµένα της χώρας!

Ανάµεσα στο ακρωτήριο της Γραµβούσας και το µικρότερο στο Τηγάνι, τα γαλαζοπράσινα νερά γίνονται «ένα» µε τον ουρανό και τους πετρώδεις σχηµατισµούς, δηµιουργώντας ειδυλλιακές εικόνες που σε κάνουν να ερωτευθείς τον Μπάλο µε την πρώτη… βουτιά!

Για να βρεθείς εδώ: Ακολουθώντας την Ε.Ο. Χανίων – Καστελίου, θα φτάσεις στο χωµατόδροµο που οδηγεί στην παραλία έπειτα από 46 χλµ. Συνεχίζεις στο χωµατόδροµο για ακόµα 8 χλµ. και µετά κατεβαίνεις το µονοπάτι, που απέχει περίπου 20′ από τη θάλασσα.

Η κλίση είναι αρκετά απότοµη και χρειάζεται αρκετή προσοχή. Εναλλακτικά, καθηµερινά από το λιµάνι του Κισσάµου πραγµατοποιούνται και ηµερήσιες κρουαζιέρες µε καραβάκι. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share