Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Έσκασαν» τα νέα για τη Ryanair: Εξελίξεις στην Ελλάδα για την εταιρεία

Τι συνέβη;

23 Μαρτίου 2022 16:43
«Έσκασαν» τα νέα για τη Ryanair: Εξελίξεις στην Ελλάδα για την εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα νέα για τη Ryanair ήρθαν στην Ελλάδα και, παρότι υπήρξαν τριβές με την χώρα μας τους τελευταίους μήνες, η γνωστή αεροπορική εταιρεία τελικά συνεχίζει τις πτήσεις της χωρίς πρόβλημα.

H τουριστική σεζόν, όπως ενημερώνει το inkefalonia.gr, ανοίγει και επισήμως για την Κεφαλονιά το μεσημέρι της Κυριακής 27 Μαρτίου.

Το πρώτο αεροπλάνο έρχεται... από Λονδίνο

Την Κυριακή λοιπόν, το μεσημέρι, από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου, με την εταιρεία Ryanair, που προχωρά και σε μια φοβερή προσφορά, αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, το αεροσκάφος που θα ανοίξει την σεζόν στο νησί.

Ryanair Κεφαλονιά πτήση

Ευχή όλων, είναι η τουριστική σεζόν να είναι καλή και να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχουν προκύψει εξαιτίας του Κορονοϊού και του Πολέμου στην Ουκρανία.

Ως στιγμής και σύμφωνα με τους ανθρώπους του τουρισμού, ακυρώσεις κρατήσεων δεν υπάρχουν, γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία, ότι το 2022 θα είναι μία χρονιά καλύτερη για τον τουρισμό της Κεφαλονιάς σε σχέση με το 2020 και το 2021, παρά τα ζητήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν και να μας απασχολούν.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share