Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δωρεάν εισιτήρια από την Aegean: Τρέξτε να προλάβετε!

Η προσφορά της εταιρείας

22 Ιανουαρίου 2022 14:43
Δωρεάν εισιτήρια από την Aegean: Τρέξτε να προλάβετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια νέα ενημέρωση προχώρησε η Aegean, η οποία κάνει μια εξαιρετική προσφορά προς τους καταναλωτές, που έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, έως τις 18 Φεβρουαρίου 2022, όσοι παίρνουν προσφορά για ασφάλεια σπιτιού ή αυτοκινήτου από γνωστή ασφαλιστική εταιρεία, δηλώνοντας τον Miles+Bonus λογαριασμό τους, μπαίνουν στην κλήρωση με δώρο εισιτήρια και μίλια από την Aegean, που παράλληλα ανακάλεσε μια απόφασή της.

Aegean δωρεάν εισιτήρια

Έτσι μπαίνετε στο διαγωνισμό

Τα δώρα: Οι δύο πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για όλους τους προορισμούς της AEGEAN και της Olympic Air στο εσωτερικό και το εξωτερικό (εξαιρούνται οι φόροι). Ακόμα τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από 20.000 μίλια στον Miles+Bonus λογαριασμό τους, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν σε ταξίδια ή συνεργάτες του προγράμματος.

Τρόπος συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στη σελίδα της ασφαλιστικής και παίρνουν προσφορά ασφάλισης για το αυτοκίνητο ή το σπίτι. Δηλώνουν τον αριθμό του Miles+Bonus λογαριασμού τους στο πεδίο «Κωδικός Προσφοράς» και επιλέγουν συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Όροι συμμετοχής: Μόνη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν λογαριασμό Miles+Bonus. Όποιος ενδιαφέρεται για τον διαγωνισμό, αλλά δεν έχει Miles+Bonus λογαριασμό, μπορεί να γίνει μέλος του προγράμματος εύκολα και γρήγορα εδώ.

Κλήρωση: Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δυνατή μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2022. Στη συνέχεια θα γίνει κλήρωση, για να αναδειχθούν οι πέντε τυχεροί που κερδίζουν είτε εισιτήρια είτε μίλια. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου 2022 από την ασφαλιστική.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share