Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι στο Κέιπ Τάουν! Έρχεται το δεύτερο μέρος!

Δείτε το trailer

16 Ιανουαρίου 2022 11:02
Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι στο Κέιπ Τάουν! Έρχεται το δεύτερο μέρος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη αλλά συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα… Από το Γιοχάνεσμπουργκ και τη Ζιμπάμπουε τώρα πάμε στο Κέιπ Τάουν!

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι στο Κέιπ Τάουν! Δείτε το δεύτερο μέρος του ταξιδιού σήμερα Κυριακή 16 Ιανουαρίου!

Από αυτήν την Κυριακή 16/01 και μετά η ώρα προβολής των ΕΙΚΟΝΩΝ θα είναι 17.55 το απόγευμα

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στo Κέιπ Τάουν, σε αυτή την κοσμοπολίτικη και εξωτική αφρικανική πόλη!

Μας παρουσιάζουν το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας· εκεί όπου ο Ινδικός συναντά τον Ατλαντικό ωκεανό και εξερευνούν τον φάρο Κέιπ Πόιντ με τη θέα που κόβει την ανάσα.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ επίσης ταξιδεύουν στη ριβιέρα του Κέιπ Τάουν και στο κοσμοπολίτικο Καμπς Μπέι. Επισκέπτονται το Χόουτς Μπέι, όπου ταΐζουν φώκιες στο στόμα, και το Σίμον, την έδρα των φασαριόζων πιγκουίνων του Κέιπ Τάουν!

Μας ξεναγούν στην περίφημη Long Street για απίθανη βραδινή διασκέδαση, παρατηρούν πώς περνούν τις Κυριακές οι κάτοικοι του Κέιπ Τάουν και απολαμβάνουν οινογευσία σε ένα πέτρινο οινοποιείο της περιοχής.

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share