Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαράς ευαγγέλια από την Aegean

Χίλια μπράβο!

29 Δεκεμβρίου 2021 13:57
Χαράς ευαγγέλια από την Aegean
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα, που προκύπτουν από την Aegean, με την εταιρεία να δείχνει, τη στιγμή που έρχονται οικονομικά προβλήματα, και το κοινωνικό της πρόσωπο, με συνεισφορά σε 300 παιδιά.

Οι περίπου 150 εθελοντές εργαζόμενοι της αεροπορικής εταιρείας ταξίδεψαν στην Κρήτη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, «άνοιξαν τα φτερά τους» και πρόσφεραν απλόχερα αγάπη, χαρούμενες στιγμές και δώρα σε περισσότερα από 300 παιδιά.

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή, οι εθελοντές του Aegean Santa Crew διοργάνωσαν μια αξιόλογη δράση που εμπνεύστηκαν οι ίδιοι με σκοπό να προσφέρουν αλλά και να μοιράσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης σε παιδιά που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από επιλεγμένα ιδρύματα και ΜΚΟ παιδικής φροντίδας.

Aegean κοινωνική δράση

Η προσφορά των εθελοντών της Aegean

Οι εθελοντές εργαζόμενοι της Aegean τις προηγούμενες ημέρες συγκέντρωσαν τα δώρα για τα παιδιά, τα τύλιξαν και στη συνέχεια τα μέλη του Santa Crew ταξίδεψαν ταυτόχρονα στην Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη, τη Χίο, τη Ρόδο, την Αλεξανδρούπολη και την Κέρκυρα, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε διάφορες δομές.

Για την επιτυχία της δράσης στην Κρήτη υπήρξε η συνεργασία του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων παιδιών με νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα».

Μαζί με το Santa Crew ταξίδεψαν και οι ειδικές μουσειοσκευές αλλά και οι εκπαιδευτές από το χριστουγεννιάτικο εικαστικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Β. & Ε. Γουλανδρή, που υλοποίησαν εκπαιδευτικά προγράμματα και ανέλαβαν, μαζί με τους εθελοντές της AEGEAN, την ψυχαγωγία των παιδιών, φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια και εικαστικές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τη Συλλογή έργων τέχνης του Ιδρύματος.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share