Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε τραγική κατάσταση η Ryanair: Ανακοίνωσε το τέλος

Άσχημες εξελίξεις

27 Δεκεμβρίου 2021 10:14
Σε τραγική κατάσταση η Ryanair: Ανακοίνωσε το τέλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάσταση της Ryanair δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, με την εταιρεία να συμπαρασύρεται επίσης από το νέο «κύμα», που επηρεάζει τις αεροπορικές εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον, η οποία αρχίζει να κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο.

Η γνωστή εταιρεία χαμηλού κόστους, συγκεκριμένα, ανακοίνωσε νέα ακύρωση πτήσεων από δημοφιλή προορισμό, ειδικά για τον χειμώνα. Αυτός δεν είναι άλλος από την Ουκρανία, με τον Ιανουάριο να καθίσταται απαγορευτικός για τις πτήσεις της Ryanair, χάνοντας ουκ ολίγα δρομολόγια.

Οι πτήσεις που ακυρώθηκαν και προκάλεσαν πρόβλημα

Από τις 6 έως τις 31 Ιανουαρίου 2022, οι πτήσεις από και προς Χάρκοβο ακυρώνονται προς πόλεις, όπως η Βουδαπέστη, το Μιλάνο, η Βαρσοβία, η Κρακοβία, το Βίλνιους και το Πόζναν, ενώ από τις 10 έως τις 31 του μήνα υπάρχουν πολλές πτήσεις από Κίεβο, Λβιβ και Οδησσό με προορισμούς σαν τη Μάλτα, το Μπάρι, το Παλέρμο, το Τορίνο, το Μάντσεστερ, η Μπρατισλάβα, το Κατσοβίτσε, η Μπολόνια και η Βαρκελώνη, που δε θα πραγματοποιηθούν.

Η εξέλιξη αυτή, φυσικά, σημαίνει και πολλά απώλειες για τη Ryanair, με αποτέλεσμα να δίνει εισιτήρια έως και στην τιμή των 5 ευρώ για όσους θέλουν να πάνε στους εναπομείναντες προορισμούς.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share