Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστική προσφορά της Ryanair: Αθήνα - Βουδαπέστη με λιγότερα από 22 ευρώ

Τρέξτε να προλάβετε!

20 Δεκεμβρίου 2021 13:26
Σοκαριστική προσφορά της Ryanair: Αθήνα - Βουδαπέστη με λιγότερα από 22 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλεις να επισκεφτείς την πανέμορφη Βουδαπέστη, την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας; Τότε άρπαξε την εκπληκτική ευκαιρία που σου δίνει η Ryanair, για να ταξιδέψεις στην ένατη μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πληθυσμό εντός των ορίων της πόλης, με μόλις 20 ευρώ πηγαινέλα.

Συγκεκριμένα, για κάποιες ημερομηνίες μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του 2022, η Ryanair, σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις στην Βουδαπέστη με 20 ευρώ.

Ανακάλυψε εδώ τις ημερομηνίες.

 Σοκαριστική προσφορά της Ryanair: Αθήνα - Βουδαπέστη με λιγότερα από 22 ευρώ

Ετοίμασε βαλίτσες!

Τρελή προσφορά της Ryanair: Από 9 ευρώ σε αυτούς τους προορισμούς!

Μια... τρελή προσφορά ανακοίνωσε η Ryanair, με την εταιρεία να συνεχίζει να δίνει φοβερές τιμές εν όψει των εορταστικών ημερών, που πλησιάζουν.

Η γνωστή αεροπορική low-cost εταιρεία, συγκεκριμένα, προσφέρει εισιτήρια με τις τιμές να βρίσκονται ακόμη και κάτω από 10 ευρώ σε συγκεκριμένους προορισμούς, ενώ τόσο στο εξωτερικό όσο και εντός Ελλάδας μπορούμε να βρούμε μέρη με συμφέρον κόστος.

«Όλοι οι ναύλοι είναι βάσει διαθεσιμότητας. Κάντε κράτηση μέχρι τις 15/12/21 για ταξίδια μεταξύ 16/12/21 και 06/01/22», σημειώνει η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της, τη στιγμή που αναμένεται να διευρύνει τις πτήσεις της για την χώρα μας.

Μπορείτε να βρείτε τις σχετικές τιμές, διαθέσιμες για μερικές μέρες ακόμη, ΕΔΩ.

Ryanair προσφορά με κάτω από 10 ευρώ

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share