Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκτακτη βόμβα της Aegean: Μόλις το ανακοίνωσε και όλοι οι πελάτες τρέχουν

Χαμός!

14 Δεκεμβρίου 2021 11:29
Έκτακτη βόμβα της Aegean: Μόλις το ανακοίνωσε και όλοι οι πελάτες τρέχουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο διπλασιασμό της αξίας του Freedom Pass, της δωροκάρτας για εισιτήρια, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις, η χορήγηση της οποίας ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση και αφορά τους εμβολιασμένους έστω και με την πρώτη δόση νέους από 18 έως 25 ετών, προχωρεί η AEGEAN.

Όπως ανακοίνωσε η AEGEAN, για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιαστεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η AEGEAN θα προσθέτει ακόμα ένα ευρώ για κάθε ένα ευρώ που θα χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου διπλασιάζοντας την αξία του. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022.

Έκτακτη βόμβα της Aegean: Μόλις το ανακοίνωσε και όλοι οι πελάτες τρέχουν

«Με αυτό τον τρόπο, η AEGEAN ενισχύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Freedom Pass, στηρίζοντας τους νέους για να σχεδιάσουν με ευκολία και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του site της AEGEAN ή και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ οι λεπτομέρειες για το μηχανισμό υλοποίησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.aegeanair.com, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την πολιτεία.

Πανικός για τους επιβάτες της Aegean - Τι συνέβη;

Ένας μικρός... πανικός επικράτησε για τους επιβάτες της Aegean σε πτήση της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας, έστω κι αν η αναστάτωση δεν προκλήθηκε από την ίδια.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα παρέμεινε για παραπάνω από μια ώρα το αεροδρόμιο της Μυκόνου, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

Σύμφωνα με το MykonosLiveTV, οι πτήσεις των αεροπορικών εταιρείων Aegean και Sky Express είχαν προσγειωθεί εδώ και ώρα στον αερολιμένα της Μυκόνου, αλλά οι επιβάτες επιβίβασης παρέμειναν μέσα στο αεροδρόμιο με καθυστέρηση, γιατί λόγω της διακοπής ρεύματος η διαδικασία γινόταν χειροκίνητα, μετά από μια τιμητική είδηση για την πρώτη εταιρεία.

Η ταλαιπωρία τους είναι μεγάλη, καθώς ορισμένοι από αυτούς κινδυνεύουν να χάσουν και πτήσεις μετεπιβίβασης για άλλους προορισμούς.

Χαμός με την Aegean - Ανακοίνωσε δωρέαν απεριόριστες...

Κλείσε τώρα το ταξίδι σου για οποιονδήποτε προορισμό εσωτερικού ή εξωτερικού του δικτύου της Aegean Airlines και η αεροπορική εταιρεία σου προσφέρει δωρεάν απεριόριστες αλλαγές εισιτηρίων χωρίς rebooking fees.

Η προσφορά απεριορίστων αλλαγών χωρίς rebooking fees αφορά σε εισιτήρια που έχουν εκδοθεί από... διαβάστε περισσότερα στο travelstyle.gr

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share