Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πολύ δύσκολες στιγμές στην Aegean: Σοβαρά προβλήματα στην εταιρεία

«Εμπόδια» στα οικονομικά της

7 Δεκεμβρίου 2021 13:19
Πολύ δύσκολες στιγμές στην Aegean: Σοβαρά προβλήματα στην εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές έχουν έρθει για την Aegean, με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία να βλέπει τα οικονομικά της, παρά τις ανάσες, να μη σταθεροποιούνται στο βαθμό, που η ίδια θα επιθυμούσε, αντιμετωπίζοντας ήδη προβλήματα.

Η συνεχής πλαγιοκαθοδική διολίσθηση της διακύμανσης κατά τους τελευταίους έξι μήνες, όπως αναφέρει το 1voice.gr, δεν αφήνει πλέον και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς ο τίτλος βρίσκεται κάτω από την καθοριστική περιοχή στήριξης του 5 και με τις πτωτικές συνθήκες σε πλήρη ισχύ.

  • Στηρίξεις: 4,64 – 4,26
  • Αντιστάσεις: 5,10 – 5,40

Aegean προβλήματα στα οικονομικά

ΘΕΤΙΚΟ

Η παραμονή των κλεισιμάτων υψηλότερα του 4,64 και της πλευράς Λ του τριγωνικού σχηματισμού ΚΛ αποτελεί την επόμενη πρόκληση, ώστε να εδραιωθεί πάνω σε αυτά ένας τοπικός πυθμένας με σκοπό να επαναφέρει την ανοδική διάθεση στις τιμές. Η δυναμική διάσπαση της πλευράς Κ και η υπέρβαση του 5,40 καθίσταται ως μονόδρομος.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ

Οι αποτυχημένες προσπάθειες κατάκτησης των παραπάνω επιπέδων σε συνδυασμό με την καθοδική παραβίαση της πλευράς Λ και του 4,64, θα προκαλέσει μια νέα υποχώρηση. Η εδραίωση της διενέργειας των κλεισιμάτων χαμηλότερα θα υποβάλει σε δοκιμασία το τελευταίο επίπεδο στήριξης του 4,26.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share