Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οριστικά τέλος οι πτήσεις για τη Ryanair: Ραγδαίες εξελίξεις

Πήρε την απόφαση η εταιρεία

7 Δεκεμβρίου 2021 10:35
Οριστικά τέλος οι πτήσεις για τη Ryanair: Ραγδαίες εξελίξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη Ryanair, με την εταιρεία να παίρνει την απόφαση να σταματήσει τις πτήσεις, αναφορικά με ένα συγκεκριμένο προορισμό.

Η εταιρεία, συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως ακυρώνονται όλες τις πτήσεις από και προς το Μαρόκο έως την 1η Φεβρουαρίου του 2022, λόγω «έλλειψης σαφήνειας» από την κυβέρνηση της χώρας, τη στιγμή που επεικτείνει κάποια δρομολόγια.

Η Μαροκινή κυβέρνηση ανέστειλε πρόσφατα όλες τις διεθνείς πτήσεις προς τη χώρα, λόγω της εξάπλωσης της νέας παραλλαγής Όμικρον του κορωνοϊού. Η απαγόρευση διεθνών πτήσεων στη χώρα θα διαρκέσει δύο εβδομάδες από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Ryanair πτήσεις για Μαρόκο

Οι περιορισμοί των Μαροκινών... φτάνουν στη Ryanair

Παρά το γεγονός ότι η μαροκινή κυβέρνηση δεν έδωσε καμία ένδειξη ότι η απαγόρευση των πτήσεων θα συνεχιστεί και μετά τις 13 Δεκεμβρίου, η Ryanair ακύρωσε όλες τις πτήσεις της μέχρι την 1η Φεβρουαρίου του 2022.

«Η Ryanair λυπάται για την περιττή αναστάτωση που προκλήθηκε και ζητά συγγνώμη από όλους τους επιβάτες μας για αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο είναι εντελώς πέρα από τον έλεγχό μας», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η αεροπορική εταιρεία έχει ειδοποιήσει όλους τους επιβάτες και τους έχει δώσει την επιλογή ταξιδιωτικού κουπονιού, επιστροφής χρημάτων ή εκ νέου κράτησης του ταξιδιού τους.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share