Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

4 + 1 ονειρικά σαλέ για τις χειμερινές διακοπές σας

Θα ξετρελαθείτε!

1 Δεκεμβρίου 2021 13:59
4 + 1 ονειρικά σαλέ για τις χειμερινές διακοπές σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι διακοπές τον χειμώνα είναι πολύ αναζωογονητικές, μιας και οι έντονοι ρυθμοί τις καθημερινότητας μας εξαντλούν. Βέβαια, τι καλύτερο, από διακοπές σε ένα σαλέ, για να απολαύσετε την μαγική πλευρά του χειμώνα και να χουχουλιάσετε δίπλα από ένα τζάκι ή κάτω από ένα ζεστό κουβερλί, σε ένα ατμοσφαιρικό σπίτι.

Παρακάτω θα βρεις 5 διαφορετικά σαλέ για χειμερινές διακοπές όνειρο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιο είναι το δημοφιλές χωριό στην Ορεινή Αρκαδία που θα σας μαγέψει.

Four Chalet Arachova

4 + 1 ονειρικά σαλέ για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας

Το Four Chalet Arachova βρίσκεται στην Αράχωβα και προσφέρει κήπο, μπάρμπεκιου και βεράντα. Το σαλέ έχει θέα στο βουνό και είναι 21χλμ. μακριά από το Γαλαξίδι.

Το σαλέ διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Υπάρχουν τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθώς και αίθριο με θέα στη λίμνη. Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, παρέχονται πετσέτες και κλινοσκεπάσματα με πρόσθετη χρέωση.

Οι επισκέπτες του σαλέ μπορούν να απολαύσουν αμερικανικό πρωινό.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη σάουνα του Four Chalet Arachova. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για πεζοπορία και σκι. Στον χώρο του καταλύματος προσφέρονται υπηρεσία ενοικίασης εξοπλισμού σκι, απευθείας πρόσβαση στις πίστες του σκι και σημείο πώλησης καρτών σκι.

Το κατάλυμα απέχει 48χλμ. από το Ξυλόκαστρο και 37χλμ. από τα Καμένα Βούρλα. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι ο Κρατικός Αερολιμένας της Νέας Αγχιάλου, στα 82χλμ. από το Four Chalet Arachova. Διατίθεται υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση.

Mythica Chalet, Καρπενήσι

 4 + 1 ονειρικά σαλέ για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας

Το Mythica Chalet βρίσκεται στο χωριό Γοριανάδες της Στερεάς Ελλάδας και προσφέρει δωρεάν WiFi, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και σάουνα.

Το Mythica Chalet περιλαμβάνει βεράντα.

Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στην εξωτερική πισίνα, να κάνουν σκι ή ποδηλασία στη γύρω περιοχή, να χαλαρώσουν στον κήπο ή να χρησιμοποιήσουν το μπάρμπεκιου.

Το κατάλυμα απέχει 5χλμ. από το Καρπενήσι και 11χλμ. από το Μικρό Χωριό.

Paradise Chalet, Τρίκαλα Κορινθίας

4 + 1 ονειρικά σαλέ για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας

Το Paradise Chalet βρίσκεται στα Άνω Τρίκαλα της Πελοποννήσου και προσφέρει μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα. Το κατάλυμα απέχει 18χλμ. από το Ξυλόκαστρο και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Το σαλέ περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και αίθριο με θέα στον κήπο.

Στο σαλέ υπάρχει βεράντα. Οι επισκέπτες του Paradise Chalet μπορούν να κάνουν σκι στη γύρω περιοχή ή να χαλαρώσουν στον κήπο.

Η Κόρινθος απέχει 41χλμ. από το κατάλυμα.

All Seasons Paradise, Στεμνίτσα

4 + 1 ονειρικά σαλέ για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας

Το All Seasons Paradise βρίσκεται στο Χρυσοβίτσι και προσφέρει θέα στη λίμνη, εστιατόριο, υπηρεσία δωματίου, μπαρ, κήπο, εξωτερική πισίνα και παιδική χαρά. Το κλιματιζόμενο κατάλυμα έχει μπανιέρα-υδρομασάζ.

Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν αίθριο, πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με ψυγείο, τζάκι, καθιστικό με καναπέ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ και στεγνωτήρα μαλλιών. Θα βρείτε ακόμη μπαλκόνι με θέα στον κήπο.

Το σαλέ διαθέτει ηλιόλουστη βεράντα, γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 και δεντρόσπιτο για τους μικρούς επισκέπτες.

Οι επισκέπτες του All Seasons Paradise μπορούν να παίξουν μπιλιάρδο στο χώρο του καταλύματος ή να κάνουν πεζοπορία στη γύρω περιοχή.

Το κατάλυμα απέχει 19χλμ. από τη Βυτίνα και 21χλμ. από τη Δημητσάνα. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος της Καλαμάτας, στα 81χλμ. από το All Seasons Paradise.

Elati Hills, Βυτίνα

4 + 1 ονειρικά σαλέ για τις χειμερινές διακοπές σας

Το Elati Hills απέχει περίπου 13χλμ. από το Μαίναλο και προσφέρει θέα στον κήπο και μπαλκόνι. Το σαλέ διαθέτει επίσης δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και δωρεάν Wi-Fi.

Αυτό το σαλέ περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα με πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθιστικό και 2 μπάνια με ντους.

Επιπλέον, το σαλέ παρέχει βεράντα. Μετά από μια ημέρα πεζοπορίας ή σκι οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στον κήπο και στο κοινόχρηστο lounge.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος της Καλαμάτας, σε απόσταση 91χλμ. από το Elati Hills.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share