Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απόλυτη τραγωδία στη Ryanair: Ζουν τον εφιάλτη στην εταιρεία

Δυσοίωνα τα νέα...

29 Νοεμβρίου 2021 08:59
Απόλυτη τραγωδία στη Ryanair: Ζουν τον εφιάλτη στην εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον τρόμο ζουν στη Ryanair, με την εταιρεία να φοβάται τις εξελίξεις εξαιτίας της πανδημίας, θεωρώντας πως μπορεί τα σχέδιά της να μην εκτελεστούν με τον τρόπο, που θα επιθυμούσε στο επόμενο εορταστικό διάστημα.

Τα Χριστούγεννα έρχονται πολύ σύντομα, με τις χώρες να σημειώνουν «έκρηξη» κρουσμάτων κορωνοϊού και τις αεροπορικές εταιρείες να ανησυχούν για την πιθανότητα επιβολών lockdown, κάτι που εξέφρασε και το αφεντικό της low cost αεροπορικής, ο Μάικλ Ο' Λίρι.

Ryanair τρόμος για τα lockdown

Το lockdown της Αυστρίας και ο προβληματισμός

Η Αυστρία αποφάσισε προ ημερών να προχωρήσει σε καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, ακόμη και για εμβολιασμένους, σε μια κίνηση που έφερε προβληματισμό, ειδικά για πιθανούς νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη, η οποία κατακλύζεται ξανά από το νέο κύμα της πανδημίας.

«Είμαστε σε μια ιδιαίτερη περίοδο μέχρι τα Χριστούγεννα και φαίνεται, ότι η Ευρώπη προβληματίζεται από τον ιό στην χειρότερη στιγμή, όπου οι άνθρωποι κάνουν τα πλάνα τους για τα Χριστούγεννα. Θεωρώ, ότι είναι αναπόφευκτη η απώλεια σιγουριάς για τις διακοπές του κόσμου και αυτό θα φέρει συνέπειες στις διακοπές του», είπε ο Ο' Λίρι.

Όλα αυτά γίνονται τη στιγμή, που η μετάλλαξη «Όμικρον» αναπτύσσεται, αν και η Βρετανία έχει μειώσει δραστικά τις «κόκκινες» αεροπορικά χώρες. «Όλα πήγαιναν εξαιρετικά μέχρι τώρα, αλλά τα προβλήματα έχουν επανέλθει με το lockdown της Αυστρίας, με τον φόβο ενός τέταρτου ή πέμπτου κύματος», πρόσθεσε ο Ο' Λίρι, με τα δεδομένα για τον ίδιο να οδηγούν σε περαιτέρω αύξηση της τιμής των εισιτηρίων και των φόρων, ελπίζοντας όμως πως η βιομηχανία του τουρισμού σύντομα θα λειτουργήσει ξανά στα φυσιολογικά της επίπεδα.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share