Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι 3 κορυφαίοι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί: Ο Τάσος Δούσης προτείνει

Ο πλήρης οδηγός από τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη

23 Νοεμβρίου 2021 13:25
Οι 3 κορυφαίοι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί: Ο Τάσος Δούσης προτείνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Δούσης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, με το γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη να αναφέρει στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έναν πλήρη χριστουγεννιάτικο οδηγό, με προορισμούς ονειρεμένους και σε εξαιρετικές τιμές, για να περάσουμε αξέχαστες διακοπές.

Ο παρουσιαστής των «Εικόνων», που συνεχίζουν το ταξίδι τους στη μοναδική Ζιμπάμπουε, μίλησε για ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής, που μπορούμε να αξιοποιήσουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό, αν και επεσήμανε πως στην χώρα μας το 90% περίπου των καταλυμάτων είναι ήδη κλεισμένο από τους ταξιδιώτες.

Οι προτάσεις του Τάσου Δούση για τα Χριστούγεννα

Ο Τάσος Δούσης επικεντρώθηκε σε προορισμούς του εξωτερικού, προτείνοντας συγκεκριμένα τρεις κορυφαίους βάσει τιμών και ταξιδιωτικής αξίας στην «καρδιά» των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, ανέφερε ως ιδανικό διάστημα εκείνο, που βρίσκεται μεταξύ 21-27/12, με τη Μάλτα στα 58, την Αυστρία και τη Γερμανία στα 78, καθώς και την Ουγγαρία στα 102 ευρώ με επιστροφή.

Παράλληλα, μίλησε για κλασικούς, αλλά και... άγνωστους υπέροχους προορισμούς για τα Χριστούγεννα, είτε ευρισκόμενους στο πνεύμα των εορτών είτε φέρνουν μια άλλη ατμόσφαιρα. Τη στιγμή που έκανε τις προτάσεις του, μάλιστα, απάντησε και στο πού θα ήθελε να βρίσκεται ο ίδιος για τις άγιες μέρες, απαριθμώντας δύο ιδιαίτερα χωριά της Ευρώπης, που προσδίδουν μια διαφορετική μαγεία.

Αναφορικά με ελληνικούς προορισμούς, πάντως, τόνισε πως εκείνοι στα βόρεια είναι ίσως οι καλύτεροι, με τη Θεσσαλονίκη και τα πέριξ αυτής να αποτελούν μια καλή και φθηνή επιλογή, σε σύγκριση με τους πιο δημοφιλείς.

Δείτε ακολούθως στο βίντεο τις προτάσεις του Τάσου Δούση:

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share