Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σούσουρο με την νέα κίνηση της Aegean: Πήρε τη μεγάλη απόφαση η εταιρεία

Κάνει την αντεπίθεσή της

16 Νοεμβρίου 2021 18:51
Σούσουρο με την νέα κίνηση της Aegean: Πήρε τη μεγάλη απόφαση η εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη απόφαση πήρε πρόσφατα η Aegean, η οποία συνεχίζει να επενδύει και προχώρησε σε μια νέα κίνηση στον ελλαδικό χώρο, τη στιγμή που έχουν έρθει τα σπουδαία νέα για την εταιρεία.

Πριν από έναν περίπου μήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου, η Aegean Airlines εγκαινίασε το νέο Business Lounge στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Μακεδονία», αναβαθμίζοντας την παρουσία της σ’ αυτό. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση, δεδομένου ότι το lounge είναι υπερδιπλάσιο του προηγούμενου (άνω των 500 τ.μ.) και ενσωματώνει τη νέα εταιρική ταυτότητα της Aegean, καθώς συμβαδίζει με την τεχνολογία αιχμής των νέων αεροσκαφών A320neo και A321neo που έχουν ήδη ενταχθεί στο στόλο της.

Aegean σούσουρο με νέα κίνηση

Η αντεπίθεση της Aegean στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία έκανε φέτος σημαντική αντεπίθεση με μεγάλες προσφορές για όλες τις συνδέσεις που έχει με τη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο αυτό, πρόσφατα ανακοίνωσε μεγάλη προσφορά με έκπτωση έως και 40% για όλες τις απευθείας και συνδέσεις πτήσεων προς Θεσσαλονίκη από/προς όλους τους διεθνείς προορισμούς, μεταξύ 01/10/2021 - 27/03/2022.

Σημειώνεται η Aegean Airlines έχει μακράν το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων από κάθε άλλη αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο «Μακεδονία», με 16 απευθείας προορισμούς εξωτερικού και 15 εσωτερικού, συμβάλλοντας καταλυτικά στο να αναδειχτεί η Θεσσαλονίκη ένας ελκυστικός city break προορισμός.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού η Aegean Airlines συνέδεσε τη Θεσσαλονίκη με παραδοσιακές αγορές Γερμανία, Ρωσία, Γαλλία, Κύπρο, Ισραήλ, αλλά και νέες όπως Ελβετία, Βέλγιο και Πολωνία. Παράλληλα, για πρώτη φορά συνέδεσε απευθείας για όλο το καλοκαίρι τη Θεσσαλονίκη με το αεροδρόμιο Χίθροου (Heathrow) του Λονδίνου.

Συνάμα, με αυξημένες συχνότητες πραγματοποιήθηκαν δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Μυτιλήνη, Κω, Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, Σάμο, Χίο, Καλαμάτα, Λήμνο, Ικαρία και Κύθηρα.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share