Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Στρατηγική συμφωνία Zela Jet και Diamond Sky

Οι πλέον δυναμικές αεροπορικές εταιρείες

12 Οκτωβρίου 2021 15:28
Στρατηγική συμφωνία Zela Jet και Diamond Sky
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Zela Jet είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική της συνεργασία με την Diamond Sky, μια από τις πλέον δυναμικές αεροπορικές εταιρείες, με έδρα την Εσθονία.

Η Diamond Sky, η οποία εξειδικεύεται στις ιδιωτικές πτήσεις με αεροπλάνα και ελικόπτερα καθώς και στην διαχείριση ιδιωτικών αεροσκαφών, ορίζει την Zela Jet ως Αποκλειστικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων για όλες τις ιδιωτικές πτήσεις που θα εκτελούνται από/προς και εντός Ελλάδας, καθώς και από και προς την Κύπρο.

Ειδικότερα, η Zela Jet, από τον Αύγουστο του 2021, έχει αναλάβει όλες τις ιδιωτικές πτήσεις που πραγματοποιoύνται με τον στόλο της Diamond Sky εντός των προαναφερθέντων περιοχών, με στόχο την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των πελατών, σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια η Diamond Sky.

Παράλληλα, η Zela Jet και η Diamond Sky δεσμεύονται να έχουν μία πολύ στενή συνεργασία, με στόχο το μέγιστο όφελος και για τις δύο πλευρές, επιτυγχάνοντας τους επιχειρηματικούς τους σκοπούς στην ευρύτερη περιοχή.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την Zela Jet, με στόχο την παροχή ακόμα καλύτερων λύσεων στους πελάτες μας, που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η γνώση και εμπειρία της Zela Jet στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά, δημιουργούν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την εταιρεία μας (Diamond Sky). Ανυπομονούμε για μια γόνιμη συνεργασία», ανέφερε ο Karl Koort, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Diamond Sky.

«Η υπογραφή της στρατηγικής αυτής συμφωνίας με τη Diamond Sky δημιουργεί μια δυναμική συνεργασία στην περιοχή», ανέφερε ο Πρόεδρος της Zela Jet, κος Ανδρέας Χριστοδουλίδης. Η εν λόγω συμφωνία, σημειώνει ο κος Χριστοδουλίδης, βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη φιλοδοξία των δύο εταιρειών, για την παροχή του υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των ιδιωτικών πτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες της Zela Jet και της Diamond Sky zelajet.com & diamond-sky.aero

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share