Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρομερή προσφορά Booking για τις επόμενες 25 ώρες! Κλείστε δωμάτιο "τσάμπα"

Τρέξτε να προλάβετε!

24 Σεπτεμβρίου 2021 09:57
Τρομερή προσφορά Booking για τις επόμενες 25 ώρες! Κλείστε δωμάτιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανεπανάληπτη προσφορά από την Booking, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να κλείστε δωμάτιο για τις επόμενες διακοπές σας μέχρι και τις 13 Αυγούστου του 2022!

Εξοικονομήστε τουλάχιστον 30% σε ταξίδια μέχρι τις 13 Αυγούστου 2022. Μην χάσετε την ευκαιρία – οι Προσφορές αστραπή λήγουν σε 25:00:00, άρα θα λήξει νωρίς το πρωί του Σαββάτου!

Τρομερή προσφορά Booking για τις επόμενες 25 ώρες!

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Σκιάθος: 4+1 υπέροχα ξενοδοχεία με εξαιρετική βαθμολογία στο booking - Οι καλύτερες επιλογές από τον Τάσο Δούση

Η Σκιάθος είναι ένα νησί σκέτος έρωτας που αν πας μια φορά θα αναζητήσεις να πας πολλές φορές ακόμα. Το πιο πολυσύχναστο από τα νησιά των Σποράδων αποτελεί κλασική επιλογή για διακοπές που συνδυάζουν τον καταπράσινο πλούτο της φύσης, με τις εκπληκτικές παραλίες και το έντονο beach και nightlife.

Αν και εσείς σκέφτεστε διακοπές στην όμορφη Σκιάθο, εδώ θα κάνουμε το ταξίδι σας ευκολότερο, αφού Τάσος Δούσης προτείνει εξαιρετικές οικονομικές επιλογές διαμονής στο νησί! Πέντε κομψά ξενοδοχεία στο νησί με άριστα σχόλια και εξαιρετικές βαθμολογίες στη Booking και ακόμα καλύτερη τιμή αφού δεν ξεπερνούν τα €54 και μάλιστα για διαμονή τον Ιούλιο! Γιατί δεν χρειάζεται οι διακοπές να μας στοιχίσουν μια περιουσία!

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων και των αντίστοιχων τιμών έγινε σε ημερομηνίες Ιουλίου 2021 (5/7/2021). Οι πληροφορίες για τα ξενοδοχεία όπως και οι βαθμολογίες/σχόλια είναι από την booking. Παράλληλα δείτε και την εντυπωσιακή παραλία με τα κρυστάλλινα νερά που βρίσκεται στην Σκιάθο και σίγουρα θα σας μαγέψει.

Δείτε τα ξενοδοχεία

Elizabeth Studios

Χώρα Σκιάθου | Βαθμολογία 8,2 | Τιμή €54

Elizabeth Studios βρίσκεται στη Χώρα της Σκιάθου και προσφέρει θέα στον κήπο, εστιατόριο, υπηρεσία δωματίου, μπαρ, κήπο, εποχική εξωτερική πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα. Το διαμέρισμα παρέχει δωρεάν WiFi και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Οι μονάδες διαθέτουν δάπεδο με πλακάκια, πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με ψυγείο, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι επισκέπτες του Elizabeth Studios μπορούν να απολαύσουν à la carte πρωινό. Το κοινόχρηστο lounge είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης. Το κατάλυμα απέχει 2,8χλμ. από την Παραλία Μάραθα και 4,4χλμ. από το Σπίτι του Παπαδιαμάντη. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Σκιάθου, σε απόσταση 6χλμ. από το Elizabeth Studios.

Bellina Studios

Αγία Παρασκευή | Βαθμολογία 8,3 | Τιμή €51

Το Bellina Studios περιβάλλεται από έναν κήπο και πεύκα, ενώ απέχει 300μ. από την παραλία της Αγίας Παρασκευής. Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων κατόπιν αιτήματος. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια υπάρχουν ταβέρνες, σούπερ μάρκετ και internet καφέ.

Όλα τα κλιματιζόμενα στούντιο είναι ευρύχωρα και φωτεινά με μπαλκόνι με θέα στον κήπο και τα βουνά. Περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα με ψυγείο και καφετιέρα. Διαθέτουν επίσης τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η κύρια πόλη της Σκιάθου απέχει 6χλμ. από το Bellina Studios.

Η διάσημη παραλία των Κουκουναριών είναι προσβάσιμη σε 3,5χλμ. και το αεροδρόμιο της Σκιάθου βρίσκεται περίπου 11χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Αγία Παρασκευή σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,5 για ταξίδι δύο ατόμων.

Palatino Studios

Αγία Παρασκευή | Βαθμολογία 8,9 | Τιμή €53

Σε απόσταση 100μ. από την αμμώδη παραλία της Αγίας Παρασκευής, το Palatino Studios προσφέρει καλαίσθητα καταλύματα με μικρή κουζίνα και δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτει επίσης σούπερ μάρκετ και παρέχει δωρεάν πάρκινγκ στις εγκαταστάσεις. Τα στούντιο του Palatino είναι διακοσμημένα σε λαδί λεπτομέρειες και προφέρουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στον κήπο ή στο Αιγαίο Πέλαγος. Όλα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, μίνι ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών.

Η γραφική και πολυσύχναστη πόλη της Σκιάθου απέχει 6χλμ., ενώ το αεροδρόμιο του νησιού βρίσκεται 9χλμ. μακριά. Σε απόσταση 3,5χλμ. οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επισκεφτούν τη δημοφιλή παραλία των Κουκουναριών. Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Αγία Παρασκευή σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,9 για ταξίδι δύο ατόμων.

Βίλα Καβουράκια

Βρομόλιμνος, Κολιός | Βαθμολογία 8,9 | Τιμή €47

Το Villa Kavourakia βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία και περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο, προσφέροντας καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, δωρεάν Wi-Fi και θέα στον κόλπο του Κολιού ή τον κήπο. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 600μ. από το κατάλυμα.

Όλα τα καταλύματα του Kavourakia περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα με παροχές μαγειρέματος και ψυγείο, καθώς επίσης κλιματισμό, τηλεόραση και θυρίδα ασφαλείας. Οι επισκέπτες έχουν εύκολη πρόσβαση σε beach bar και εστιατόρια με τοπική κουζίνα. Στις κοντινές εγκαταστάσεις συγκαταλέγονται μια πισίνα, ένα γήπεδο τένις κι ένα τραπέζι μπιλιάρδου.

Η δημοφιλής παραλία Βρωμόλιμνος απέχει 10 λεπτά με τα πόδια, ενώ η πόλη της Σκιάθου μόλις 6χλμ. από το κατάλυμα. Σε απόσταση 100μ. από τα διαμερίσματα υπάρχει στάση λεωφορείου. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια - τη βαθμολόγησαν με 8,9 για ταξίδι δύο ατόμων.

Hotel Telis

Αγία Παρασκευή | Βαθμολογία 9,1 | Τιμή €50

Χτισμένο σε ένα μικρό λόφο ανάμεσα σε πολύχρωμα λουλούδια και το πράσινο τοπίο, το Hotel Telis αποτελείται από 2 κτήρια που βρίσκονται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Τα κλιματιζόμενα καταλύματα προσφέρουν μερική ή πλήρη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Τα ευρύχωρα στούντιο και διαμερίσματα διαθέτουν μπαλκόνι, μικρή κουζίνα με ψυγείο και ηλεκτρικό φούρνο με μαγειρικές εστίες για την προετοιμασία γευμάτων. Οι βασικές παροχές περιλαμβάνουν τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Το σνακ μπαρ των εγκαταστάσεων έχει μια σκιερή εξωτερική βεράντα και σερβίρει ποικιλία ποτών και ελαφριών γευμάτων. Προσφέρει και δωρεάν Wi-Fi.

Η παραλία της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται κοντά στο Hotel Telis. Η γνωστή παραλία Κουκουναριές απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Αγία Παρασκευή σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια - τη βαθμολόγησαν με 9,4 για ταξίδι δύο ατόμων.

Πηγή: Travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share