Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απόφαση βόμβα της Aegean σοκάρει όλους τους πελάτες της!

"Σεισμός" στην αγορά!

22 Σεπτεμβρίου 2021 07:57
Απόφαση βόμβα της Aegean σοκάρει όλους τους πελάτες της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Aegean… ανοίγει φτερά για νέους προορισμούς και προχωρά σε αλλαγές.

Την παραλαβή των συνολικά 46 καινούργιων αεροσκαφών Airbus A320Neo, λόγω της βελτίωσης των συνθηκών και σταδιακής ανάκαμψης, επιταχύνει η Aegean, όπως ανέφερε, κατά την τηλεδιάσκεψη αναλυτών, ο πρόεδρος του αεροπορικού ομίλου Ευτύχης Βασιλάκης, σύμφωνα με το moneyreview.gr.

Με ορίζοντα ολοκλήρωσης της παραγγελίας από την κατασκευάστρια εταιρεία, με έδρα την Τουλούζη, το 2026, η αεροπορική θα έχει παραλάβει συνολικά 30 αεροπλάνα μέχρι το καλοκαίρι το 2023, με τις συνολικές παραλαβές για το 2022 και το 2023 να αναμένεται ότι θα ξεπεράσουν τις 12 και 10 αντίστοιχα. Φέτος η εταιρεία παρέλαβε ένα αεροσκάφος.

Mε την ευκαιρία δείτε μια τρομερή προσφορά της Aegean που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Απόφαση βόμβα της Aegean σοκάρει όλους τους πελάτες της!

Ως αποτέλεσμα, το σύνολο των καθαρών εκροών της αεροπορικής σε προκαταβολές για την παραλαβή των νέων αεροσκαφών από το δεύτερο εξάμηνο του 2021 μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2022 θα ανέλθει σε περίπου 100 εκατ. ευρώ. Αυτά τα 30 αεροσκάφη θα αφορούν την λειτουργία της εταιρείας, που δεν χαρακτηρίζεται από εποχικότητα. Περίπου δηλαδή, 30 από τα συνολικά 55 αεροσκάφη της Aegean επιχειρούν όλο το χρόνο και γι’αυτό είναι απαραίτητο να αυξηθεί η απόδοσή τους, όπως εξήγησε ο κ. Βασιλάκης.

Ο επικεφαλής της αεροπορικής, προέβλεψε ότι το τρίτο τρίμηνο (Ιούλιος-Σεπτέμβριος) θα είναι το πρώτο κερδοφόρο για την Aegean από τη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει σε περιορισμό των ζημιών για το σύνολο της χρονιάς.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share