Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Conde Nast Τraveller: Ποια ελληνικά νησιά προτείνει για διακοπές τον Οκτώβριο

Top προορισμoί

10 Σεπτεμβρίου 2021 10:40
Conde Nast Τraveller: Ποια ελληνικά νησιά προτείνει για διακοπές τον Οκτώβριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Conde Nast Τraveller: Ποια ελληνικά νησιά προτείνει για διακοπές τον Οκτώβριο; Σε ένα εκτενές του άρθρο, με πολλές λεπτομέρειες και tips, το Conde Nast Traveller παρουσιάζει μια λίστα (δείτε την εδώ ολόκληρη) με τους 25 top προορισμούς στον κόσμο για διακοπές τον Οκτώβριο, μεταξύ αυτών και τα ελληνικά νησιά.

Ποια ελληνικά νησιά προτείνει για διακοπές τον Οκτώβριο

Η Μήλος, σύμφωνα με το Conde Nast Traveller, έχει τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο έγκυρος ταξιδιωτικός διαδικτυακός τόπος αναφέρεται στα πιο νότια ελληνικά νησιά -στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες– που εξακολουθούν να είναι ζεστά και ηλιόλουστα μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ διαθέτουν μερικές εντυπωσιακές παραλίες στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε κολύμπι.

Conde Nast Τraveller

Η Ρόδος, με την υπέροχη λιθόστρωτη Λίνδο αλλά και τη μεσαιωνική της καστροπολιτεία και το μικροσκοπικό Καστελόριζο μπαίνουν στις προτάσεις για διακοπές τον Οκτώβριο. Η Μήλος, η οποία έχει μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα, η παρθένα Σύμη, η Νίσυρος και η Πάτμος είναι ξεχωριστές, ενώ η Σαντορίνη και η Μύκονος βρίσκονται πάντα στο top των ελληνικών προορισμών.

Eλληνικά νησιά για διακοπές τον Οκτώβριο

Το Athensmagazine.gr σου προτείνει να δεις το «Μαϊάμι της Ελλάδας»! Ένα φανταστικό μέρος μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα.

Μύκονος-Επιλογή για διακοπές
Conde Nast Τraveller - Ποια ελληνικά νησιά

Μάλιστα, το Conde Nast Traveller δίνει ταξιδιωτικές συμβουλές, αναφέροντας πως τα κρουαζιερόπλοια είναι ένα ζήτημα στα ελληνικά νησιά, προτείνοντας ταξίδι με πλοίο στον προορισμό της επιλογής ή (ακόμα καλύτερα) ιστιοφόρο. “Αυτό δεν είναι μόνο πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά τα μικρότερα σκάφη μπορούν να σας οδηγήσουν σε περισσότερες απόμερες παραλίες, όρμους και Χώρες“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share