Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Gulf Air: Ο κρατικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν ξεκινά απευθείας πτήσεις για Μύκονο & Σαντορίνη

Απευθείας συνδέσεις για τα ελληνικά νησιά

22 Ιουλίου 2021 10:55
Gulf Air: Ο κρατικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν ξεκινά απευθείας πτήσεις για Μύκονο & Σαντορίνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Gulf Air ξεκινά τη θερινή περίοδο με το 80% των προορισμών της πριν από την πανδημία καθώς συνεχίζει τις δραστηριότητές της και επαναφέρει τις υπηρεσίες σε πόλεις του αρχικού δικτύου προορισμού του 2019.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι ξεκίνησε με επιτυχία όλους τους εποχιακούς προορισμούς της για το καλοκαίρι του 2021 με απευθείας πτήσεις προς τη Μύκονο και τη Σαντορίνη στην Ελλάδα, τη Μάλαγα στην Ισπανία και την Αλεξάνδρεια και τον Σαρμ Ελ Σέιχ στην Αίγυπτο, καθώς και την επανέναρξη της Τιφλίδας στη Γεωργία.

Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις προς και από Αμπού Ντάμπι, Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ριάντ, Τζέντα, Νταμάμ, Μεδίνα, Μουσκάτ, Κάιρο, Αμμάν, Καζαμπλάνκα, Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη, Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Τιφλίδα, Λάρνακα, Μπανγκόκ, Μανίλα, Σιγκαπούρη, Ντάκα, Κολόμπο, Μαλδίβες και αρκετοί προορισμοί στην Ινδία και το Πακιστάν.

πτήσεις gulf air

Η Gulf Air ξεκίνησε πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και της Λάρνακας, επιτρέποντας στους επιβάτες από οποιαδήποτε τοποθεσία να αγοράσουν εισιτήρια και να μετακινούνται μεταξύ των δύο πόλεων της Μεσογείου.

Ομοίως, ξεκίνησε αργότερα πτήσεις μεταξύ Μπανγκόκ και Σιγκαπούρης, όπου οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για να πετάξουν μεταξύ των δύο πρωτευουσών της Άπω Ανατολής.

Τον Μάιο, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλες οι πτήσεις της θα εκτελούνταν από 100% εμβολιασμένο πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένων πιλότων και αεροσυνοδών.

πηγή: Travelstyle.gr
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share