Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διακοπές στην Πελοπόννησο: 2+1 ξενοδοχεία στην δημοφιλή Στούπα Μεσσηνίας με βαθμολογία πάνω από 9 και εξαιρετική τιμή! Από τον Τάσο Δούση

Road trip στην όμορφη Μεσσηνία

21 Ιουλίου 2021 10:19
Διακοπές στην Πελοπόννησο: 2+1 ξενοδοχεία στην δημοφιλή Στούπα Μεσσηνίας με βαθμολογία πάνω από 9 και εξαιρετική τιμή! Από τον Τάσο Δούση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι θα λέγατε για διακοπές στην Πελοπόννησο; Ή ακόμα καλύτερα ένα ενδιαφέρον road trip στην όμορφη Μεσσηνία; Ένα πολύ ωραίο ταξίδι µε πρώτο σταθμό την Κυπαρισσία και από εκεί ακολουθώντας μια παραθαλάσσια διαδρομή να φτάσετε μέχρι τη Στούπα! Εδώ θα σταθούμε όμως συγκεκριμένα στην όμορφη παραθαλάσσια Στούπα στην οποία αξίζει σίγουρα να κάνετε από μια στάση μέχρι πολυήμερες διακοπές! Tip. H Στούπα βρίσκεται λίγο πιο νότια από την Καρδαμύλη, απέχουν μεταξύ τους μόλις 11 λεπτά οδικώς, κάτι λιγότερα από 8 χιλιόµετρα.

Ο οικισµός της Στούπας, χτισµένος στους πρόποδες του Ταΰγετου, είναι σχετικά νέος και φηµίζεται περισσότερο για την καλά οργανωµένη µε καφέ, ταβέρνες και µπαρ παραλιακή ζώνη. Highlight της περιοχής είναι η παραλία της Καλογριάς µε τα γαλαζοπράσινα νερά, την αµµώδη ακτή και τη δροσερή σκιά κάτω από τα ψηλά δέντρα. Η παραλία είναι οργανωµένη και µε beach bar που συγκεντρώνει πλήθος (κυρίως) νεαρόκοσµου. Λέγεται πως εδώ έζησε για 2 χρόνια ο Νίκος Καζαντζάκης µαζί µε τον θρυλικό ήρωα του µυθιστορήµατός του «Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορµπά».

Παραλία

Αν λοιπόν σκέφτεστε διακοπές στη Δυτική Μάνη και συγκεκριμένα στην όμορφη παραθαλάσσια Στούπα -που μπορεί επίσης να αποτελέσει ορμητήριο για να επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε αμέτρητα πανέμορφα κοντινά μέρη και παραλίες-, εδώ θα κάνουμε το ταξίδι σας ευκολότερο, αφού Τάσος Δούσης προτείνει αυτές τις 3 εξαιρετικές οικονομικές επιλογές διαμονής που μάλιστα είναι κοντά στην παραλία, έχουν αποσπάσει στη Booking άριστα σχόλια και βαθμολογίες πάνω από 9 αλλά και εξαιρετικές τιμές!

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων και των αντίστοιχων τιμών ) έγινε σε ημερομηνίες Ιουλίου 2021 (28/7/2021). Οι πληροφορίες για τα ξενοδοχεία όπως και οι βαθμολογίες/σχόλια είναι από την booking.

Δείτε τα ξενοδοχεία:

  • Ξενοδοχείο Λεύκτρον

Στούπα | Βαθμολογία 9,3 | Τιμή €86/ δίκλινο με πρωινό

 Διακοπές στην Πελοπόννησο

Λίγα βήματα μακριά από την αμμώδη παραλία της Στούπας, η χαλαρωτική και φιλική ατμόσφαιρα του Lefktron Hotel, καθώς και η εξωτερική πισίνα και το ασύρματο internet το κάνουν μια ιδανική βάση.

Το Lefktron Hotel προσφέρει καθαρά και άνετα δωμάτια, με μπαλκόνι με θέα στην πισίνα ή τη θάλασσα. Ξεκινήστε τη μέρα σας με πρωινό στο όμορφο περιβάλλον στον κήπο του Lefktron Hotel. Επωφεληθείτε από το δωρεάν ασύρματο internet του ξενοδοχείου. Χαλαρώστε στο lounge μπαρ, απολαμβάνοντας έναν καφέ ή ένα ελαφρύ σνακ.

Διαβάστε ακόμα: Καραβοστάσι Πέρδικα: Το εκπληκτικό 5 αστέρων ξενοδοχείο μπροστά στην παραλία, «φωλιασμένο» στην αγκαλιά της φύσης – Από τον Τάσο Δούση

Οι όμορφες παραλίες της Στούπας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Lefktron Hotel και κοντά υπάρχουν πολλά εστιατόρια. Τα βράδια, συναντήστε τους φίλους σας και ακούστε μουσική στο μπαρ του Lefktron.

Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Στούπα σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 10 για ταξίδι δύο ατόμων.

: 2+1 ξενοδοχεία στην δημοφιλή Στούπα Μεσσηνίας

  • Mani’s Rose

Στούπα | Βαθμολογία 9 | Τιμή €90

Ξενοδοχείο

Το Mani’s Rose βρίσκεται στο μικρό παραθαλάσσιο χωριό Στούπα και απέχει 200μ. από την παραλία. Προσφέρει μπαρ και καταλύματα αυτόνομης σίτισης με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο.

Τα διαμερίσματα του ξενοδοχείου Mani’s Rose είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν μπαλκόνι. Περιλαμβάνουν καλά εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με φούρνο και καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση. Όλες οι μονάδες παρέχουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποτά ή καφέ στο σαλόνι του ξενοδοχείου, όπου προσφέρεται δορυφορική τηλεόραση. Στους κοινόχρηστους χώρους διατίθεται δωρεάν Wi-Fi.

Το γραφικό χωριό Καρδαμύλη απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Η Καλαμάτα βρίσκεται 40χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου προσφέρεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Στούπα σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,9 για ταξίδι δύο ατόμων.

Ξενοδοχείο στην Πελοπόννησο

  • Cosy studio in Stoupa

Στούπα | Βαθμολογία 9,4 | Τιμή €56 /studio

Ξενοδοχείο Μεσσηνία

Το Cosy studio in Stoupa βρίσκεται περίπου 200μ. μακριά από την Παραλία Στούπα και προσφέρει θέα στο βουνό, αίθριο και βραστήρα. Αυτό το διαμέρισμα παρέχει επίσης μπαλκόνι και δωρεάν Wi-Fi.

Αυτό το κλιματιζόμενο διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο και πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με ψυγείο και φούρνο. Θα βρείτε επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Στο διαμέρισμα υπάρχει βεράντα. Μπορείτε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή με ποδήλατο. Επιπλέον, το Cosy studio in Stoupa προσφέρει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος της Καλαμάτας, σε απόσταση 32χλμ. από το κατάλυμα. Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση.

Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Στούπα σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια.

Δωμάτιο ξενοδοχείο

Πηγή: travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share