Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Μισή ώρα από την Αθήνα, 20 ευρώ την μέρα: Τα νησιά που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Εξαιρετική επιλογή

5 Ιουλίου 2021 14:40
Μισή ώρα από την Αθήνα, 20 ευρώ την μέρα: Τα νησιά που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου διακοπές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει σε καθημερινή βάση φθηνές διακοπές σε ελληνικά νησιά για το φετινό καλοκαίρι, το οποίο θα είναι περίεργο λόγω... κορωνοϊού!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε τα μαγευτικά νησιά που θα περάσεις με 30 ευρώ την μέρα, σήμερα όμως σου έχουμε κάτι πιο κοντινό και οικονομικό αν είσαι Αθηναίος.

Συγκεκριμένα για την Αίγινα και το Αγκίστρι, τα ακτοπλοϊκά είναι φθηνά –λίγο παρακάτω από 20€ πήγαινε-έλα, για την ακρίβεια. Το πρόβλημα τον Αύγουστο είναι οι πληρότητες, που ανεβάζουν τις τιμές: Στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας, το φθηνότερο δωμάτιο που βρήκαμε κάνει 45€ και στο Αγκίστρι το φθηνότερο δωμάτιο τον Αύγουστο ξεκινά από 63€. Στο Αγκίστρι, βέβαια, υπάρχει και η εναλλακτική του ελεύθερου κάμπινγκ στο πευκοδάσος ανάμεσα στη Σκάλα και την Χαλικιάδα, και στην παραλία της Χαλικιάδας.

Μισή ώρα από την Αθήνα, 20 ευρώ την μέρα: Τα νησιά που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Για την Ύδρα, χρειάζεστε 56€ πήγαινε-έλα από τον Πειραιά. Ο Πόρος είναι σαφώς οικονομικότερος, στα 25€ πήγαινε-έλα με το ferry boat. Οι Σπέτσες αγγίζουν το δυσθεώρητο 77€ πήγαινε-έλα από τον Πειραιά, οπότε το να οδηγήσετε ως την Κόστα της Πελοποννήσου και να πάρετε από εκεί καραβάκι ή ferry boat που θα σας περάσει απέναντι είναι μονόδρομος (1,5€ το άτομο, συν 5€ τη μέρα για να αφήσετε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ στην Κόστα, καθότι δεν μπορείτε να το πάρετε μαζί στο νησί).

Τα φθηνότερα διαθέσιμα δωμάτια που βρήκαμε στις Σπέτσες για το πρώτο Σ/Κ του Αυγούστου ξεκινούν από 90€, στην Ύδρα από 110€ και στον Πόρο από 80€. Μάλιστα για τις Σπέτσες εξαιρετικές προτάσεις έχει κάνει και ο Τάσος Δούσης με μια μοναδική εκπομπή.

25 ευρώ την μέρα: 12+1 ελληνικά νησιά που θα απολαύσεις τις διακοπές σου τσάμπα

Μπορεί να έχουμε ένα ψυχοπλάκωμα, μπορεί να μην έχουμε κέφι,ούτε και πολλά χρήματα! Σωστά, αλλά λίγες διακοπές θέλουμε να πάμε…

Το Τravelstyle.gr σας προτείνει 13 ιδανικά ελληνικά νησιά για φθηνές διακοπές τώρα μάλιστα που θα έχουν πέσει και οι τιμές στα ξενοδοχεία! Δείτε τα όλα ένα προς ένα στο Travelstyle.gr.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share