Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

2+1 ξενοδοχεία με άριστη βαθμολογία και τιμές μέχρι €52 στο καλοκαιρινό Πήλιο

Ένας μαγευτικός προορισμός για όλο το χρόνο!

30 Ιουνίου 2021 14:33
2+1 ξενοδοχεία με άριστη βαθμολογία και τιμές μέχρι €52 στο καλοκαιρινό Πήλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Πήλιο, βρίσκεται στο κέντρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, γεγονός που το καθιστά εύκολα προσβάσιμο από οποιαδήποτε γωνιά της χώρας, και συνδυάζει την δροσιά του βουνού με τις κρυστάλλινες αιγαιοπελαγίτικες παραλίες που «κοιτάζουν κατάματα» τις μεγαλύτερες «σταρ» των ελληνικών νησιών.

Χωριά όπως η Τσαγκαράδα, η Βυζίτσα και οι Μηλιές είναι γραφικά και ενδείκνυνται για βόλτες στην ειδυλλιακή φύση. Για την …καλοκαιρινή πλευρά, θα κατευθυνθείτε προς την εξωτική Νταμούχαρη, την εναλλακτική Κάτω Γατζέα, που προτιμούν ιδιαίτερα οι φίλοι του camping, το γραφικό ψαροχώρι Χόρτο που ακουμπά στον Παγασητικό και περιβάλλεται από μεγάλους ελαιώνες και φυσικά τον κοσμπολίτικο Άγιο Ιωάννη με τα παραδοσιακά σπιτάκια, τις πανέμορφες παραλίες, τα νυχτερινά πάρτι και την πιο φαντασμαγορική ανατολή της περιοχής!

Αν λοιπόν αυτό το καλοκαίρι σκέφτεστε προορισμούς καλοκαιρινούς που θα πάτε με το αυτοκίνητο τι καλύτερο από το Πήλιο και δη την «καλοκαιρινή» του πλευρά με τις υπέροχες παραλίες!

Εδώ λοιπόν ταξιδεύουμε μέχρι το πανέμορφο Πήλιο και συγκεκριμένα τον Άγιο Ιωάννη και σας παρουσιάζουμε 3 όμορφα αλλά και πολύ οικονομικά ξενοδοχεία που σας προτείνει ο Τάσος Δούσης. Κομψά ξενοδοχεία με άριστα σχόλια και εξαιρετική βαθμολογία στη Booking και ακόμα καλύτερη τιμή αφού δεν ξεπερνούν τα €52 και μάλιστα για διαμονή τον Ιούλιο!

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων και των αντίστοιχων τιμών έγινε σε ημερομηνίες Ιουλίου 2021 (12/7/2021). Οι πληροφορίες για τα ξενοδοχεία όπως και οι βαθμολογίες/σχόλια είναι από την booking.

Δείτε τα ξενοδοχεία

Hotel Eleana

Άγιος Ιωάννης Πηλίου | Βαθμολογία 9,2 | Τιμή €52

Το Hotel Eleana περιβάλλεται από εσπεριδοειδή δέντρα και λουλούδια και απέχει 70μ. από την παραλία του Αγίου Ιωάννη και 300μ. από την περίφημη παραλία Παπά Νερό. Προσφέρει δωμάτια με μπαλκόνι και θέα στο Αιγαίο πέλαγος ή στους καταπράσινους κήπους.

Hotel Eleana Πήλιο

Τα δωμάτια στο Eleana Hotel περιλαμβάνουν κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση και τηλέφωνο. Διαθέτουν δάπεδα με πλακάκια και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

Στην ηλιόλουστη τραπεζαρία σερβίρεται μπουφές πρωινού με τοπικές μαρμελάδες και τυριά. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο καθιστικό του κήπου ή στο lounge με το τζάκι. Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχει δωρεάν Wi-Fi.

Hotel Eleana Πήλιο

Ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο, θα βρείτε δημόσια παιδική χαρά. Ο Βόλος με τα πολλά παραδοσιακά ουζερί είναι προσβάσιμος σε 55χλμ. από τον Άγιο Ιωάννη. Το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου στα Χάνια είναι 25χλμ. μακριά, ενώ πολλά γραφικά χωριά, όπως το Μούρεσι και η Τσαγκαράδα, βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών οδικώς.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,7 για ταξίδι δύο ατόμων.

Ivas Pelion

Άγιος Ιωάννης Πηλίου | Βαθμολογία 9,1 | Τιμή €50

Το παραλιακό IVAS Pelion βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη του Πηλίου και προσφέρει καταλύματα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και το βουνό. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν χώρο φύλαξης αποσκευών.

Ξενοδοχείο Ivas Pelion

Όλα τα δωμάτια του IVAS Pelion διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και μπαλκόνι. Το ιδιωτικό μπάνιο έχει ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Παρέχονται κλινοσκεπάσματα.

Η δημοφιλής παραλία της Νταμούχαρης απέχει 15 λεπτά οδικώς ενώ το γραφικό χωριό της Τσαγκαράδας είναι προσβάσιμο σε 25 λεπτά οδικώς. Η πόλη του Βόλου βρίσκεται 42χλμ. μακριά.

Όλα τα δωμάτια του IVAS Pelion διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνη

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,7 για ταξίδι δύο ατόμων.

Hotel Galini

Άγιος Ιωάννης Πηλίου | Βαθμολογία 8,2 | Τιμή €41

Το Hotel Galini βρίσκεται στο Πήλιο, σε απόσταση 10μ. από την Παραλία Άγιος Ιωάννης και προσφέρει δωμάτια με θέα στον κήπο, στον δρόμο ή στην πισίνα. Επίσης παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Hotel Galini Πήλιο

Όλες οι κλιματιζόμενες μονάδες διαθέτουν επιπλωμένο μπαλκόνι, φωτεινές αποχρώσεις και χειροποίητα γυάλινα φωτιστικά. Επίσης περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση και μίνι μπαρ. Επιπλέον, κάθε μονάδα παρέχει δική της ομπρέλα παραλίας.

Το pool bar σερβίρει ποτά όλη την ημέρα και ζωντανή μουσική 6 μέρες την εβδομάδα.

Το κέντρο του χωριού είναι σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια και προσφέρει παραδοσιακά καταστήματα και μπαρ. Το Galini απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από την Παραλία Παπά Νερό. Επίσης βρίσκεται 7χλμ. μακριά από το χωριό Τσαγκαράδα και 18χλμ. και το Χιονοδρομικό Κέντρο Χάνια Πηλίου.

ο pool bar σερβίρει ποτά όλη την ημέρα και ζωντανή μουσική 6 μέρες την εβδομάδα.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,2 για ταξίδι δύο ατόμων.

Λαύκος: Ταξιδεύουμε στο άγνωστο χωριό του Πηλίου!

Πέρα από τις Μηλιές, την Πορταριά και τη Μακρυνίτσα, τα πλέον γνωστά και διάσημα χωριά, το Πήλιο μάς προσκαλεί να γνωρίσουμε καλύτερα το πανέμορφο και άγνωστο στους πολλούς Λαύκο!

Τα χωριά του Πηλίου είναι η καλύτερη επιλογή για μια περιήγηση αλλά και για να περάσετε υπέροχα διήμερα στη φύση, σε ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο. Ο Λαύκος είναι ένα γραφικό χωριουδάκι του νότιου Πηλίου που αγναντεύει τον Παγασητικό και τα νησάκια του, τον Αλατά και το Παλαιό Τρίκερι.

Βασικό χαρακτηριστικό του, τα πετρόκτιστα σπίτια με τις παλιές κεραμοσκεπές αλλά και οι ολάνθιστες αυλές με... διαβάστε περισσότερα για το χωριό του Πηλίου.

πηγή: travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share