Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3+1 οικονομικά ξενοδοχεία στην Σκύρο με τιμή μέχρι €53 και άριστη βαθμολογία στο booking από τον Τάσο Δούση

Οι καλύτερες επιλογές

28 Ιουνίου 2021 09:37
3+1 οικονομικά ξενοδοχεία στην Σκύρο με τιμή μέχρι €53 και άριστη βαθμολογία στο booking από τον Τάσο Δούση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σκύρος, ένας ανερχόμενος εναλλακτικός προορισμός που κάθε χρόνο αποκτά όλο και πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες, είναι το μεγαλύτερο νησί στις Σποράδες. Ένας προορισμός ιδανικός για όσους θέλουν να απολαύσουν χαλαρές διακοπές και να ξεκουραστούν πραγματικά και να απολαύσουν καλό φαγητό, πανέμορφες παραλίες και ατέλειωτες βόλτες.

Αν και εσείς σκέφτεστε διακοπές στην όμορφη Σκύρο εδώ θα κάνουμε το ταξίδι σας ευκολότερο, αφού Τάσος Δούσης προτείνει 4 εξαιρετικές οικονομικές επιλογές διαμονής στο νησί! Κομψά ξενοδοχεία στο νησί με άριστα σχόλια και εξαιρετικές βαθμολογίες στη Booking και ακόμα καλύτερη τιμή αφού δεν ξεπερνούν τα €53 και μάλιστα για διαμονή τον Ιούλιο! Παράλληλα δείτε και 5 άγνωστα νησάκια με κρυστάλλινα νερά που θα σας εντυπωσιάσουν.

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων και των αντίστοιχων τιμών έγινε σε ημερομηνίες Ιουλίου 2021 (5/7/2021). Οι πληροφορίες για τα ξενοδοχεία όπως και οι βαθμολογίες/σχόλια είναι από την booking.

Δείτε τα ξενοδοχεία:

Athena’s Houses

Μώλος | Βαθμολογία 8,6 | Τιμή €50

Το Athena’s Houses βρίσκεται σε απόσταση 800μ. από την Παραλία Μώλος και προσφέρει κήπο, βεράντα και 24ωρη ρεσεψιόν. Τα διαμερίσματα παρέχουν δωρεάν WiFi και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Όλες οι κλιματιζόμενες μονάδες διαθέτουν μπαλκόνι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Επίσης περιλαμβάνουν ψυγείο, βραστήρα και καφετιέρα.

Το Athena’s Houses προσφέρει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων. Το Λιμάνι της Σκύρου απέχει 12χλμ. από το κατάλυμα. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι ο Κρατικός Αερολιμένας της Σκύρου και βρίσκεται 9χλμ. μακριά από το Athena’s house. Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Σκύρος σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια

Athena’s Houses

Meroi Studios

Μώλος | Βαθμολογία 9,1 | Τιμή €51

Το Meroi απέχει μόλις 400μ. από την παραλία του Μώλου στη Σκύρο και προσφέρει κλιματιζόμενα στούντιο με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στη Χώρα της Σκύρου και στον κήπο. Διατίθενται τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Σε απόσταση 8 λεπτών με τα πόδια θα βρείτε καταστήματα και ταβέρνες. Η Χώρα της Σκύρου είναι προσβάσιμη σε λιγότερο από 2 χιλιόμετρα.

Το λεωφορείο που παρέχει συνδέσεις με το λιμάνι και το αεροδρόμιο κάνει στάση ακριβώς έξω από το κατάλυμα. Υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Σκύρος σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια - τη βαθμολόγησαν με 8,8 για ταξίδι δύο ατόμων.

Meroi Studios

Skyros Junior Studios

Μώλος | Βαθμολογία 8,6 | Τιμή €45

Μόλις 100μ. μακριά από την αμμώδη παραλία του Μόλου στη Σκύρο, η οικογενειακή επιχείρηση Junior Studios διαθέτει μια ολάνθιστη αυλή με εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και μπαλκόνι ή αίθριο. Με θέα στην αυλή, τα απλά διακοσμημένα στούντιο του Junior έχουν μικρή κουζίνα με ψυγείο και εστίες μαγειρέματος.

Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κλιματισμό, ανεμιστήρα και τηλεόραση με καλωδιακά κανάλια. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει ντους. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Junior Studios θα βρείτε ταβέρνες και μίνι μάρκετ. Το κατάλυμα απέχει 1,5χλμ. από τη γραφική Χώρα της Σκύρου και 13χλμ. από το χωριό και λιμάνι της Λιναριάς.

Ο Κρατικός Αερολιμένας Σκύρου βρίσκεται 2χλμ. μακριά. Διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Σκύρος σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,7 για ταξίδι δύο ατόμων.

Skyros Junior Studios

Skyros Panorama Studios

Μώλος | Βαθμολογία 8,3 | Τιμή €53

Το Skyros Panorama Studios βρίσκεται μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο, σε απόσταση 100μ. από την παραλία Μώλος, και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων. Όλες οι μονάδες διαθέτουν αίθριο ή μπαλκόνι με θέα στον κήπο, στα βουνά ή στο Αιγαίο Πέλαγος. Όλα τα καταλύματα στο Skyros Panorama περιλαμβάνουν καθιστικό με τηλεόραση.

Ορισμένες μονάδες έχουν μικρή κουζίνα με ψυγείο και παροχές μαγειρέματος. Θα βρείτε εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα στα 100 μέτρα. Το κατάλυμα απέχει 2χλμ. από την πόλη της Σκύρου και 7χλμ. από το λιμάνι Λιναριά.

Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν μπορεί να κανονίσει ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενώ στις εγκαταστάσεις λειτουργεί δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Σκύρος σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,8 για ταξίδι δύο ατόμων.

Skyros Panorama Studios

Πηγή: Travelstyle.gr

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share