Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νησιώτισσα: Η πανέμορφη παραλία στην Βόρεια Εύβοια που θα σας μαγέψει (Video)

Θα πηγαίνετε ξανά και ξανά...

23 Ιουνίου 2021 10:53
Νησιώτισσα: Η πανέμορφη παραλία στην Βόρεια Εύβοια που θα σας μαγέψει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι επιλογές για διακοπές με αυτοκίνητο -για λίγες ή πολλές μέρες- είναι πραγματικά αμέτρητες, μια από αυτές είναι σίγουρα η Εύβοια με τις άπειρες ομορφιές της! Μαγευτικές παραλίες, εκπληκτικά φυσικά τοπία, διαδρομές, γραφικά χωριά, ηρεμία, εξαιρετικό φαγητό και η λίστα δεν έχει τελειωμό! Μόλις λίγες ώρες μακριά από την πρωτεύουσα πρόκειται για ένα προορισμό ιδανικό ακόμα και για ένα Σαββατοκύριακο.

Εδώ σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε ακόμα μια υπέροχη παραλία της Εύβοιας, στη βόρεια πλευρά της, τη Νησιώτισσα! Ο Νέος Πύργος είναι μια περιοχή στη Βόρεια Εύβοια, φημισμένη για την ομώνυμη παραλία της αλλά και την επίσης διάσημη παραλία «Νησιώτισσα» με την υπέροχη αμμουδιά η οποία αποτελεί πόλο έλξης των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής και είναι βέβαιο ότι όποιος την επισκεφτεί θα επιστρέψει! Παράλληλα δείτε άλλες 3 υπέροχες παραλίες στην Εύβοια που θα σας εντυπωσιάσουν.

Νησιώτισσα παραλία Εύβοια

Η περιοχή φαίνεται πως πήρε το όνομά της από τον πύργο που βρίσκεται σε ένα μικρό έρημο νησί κοντά στην «Νησιώτισσα», ο οποίος ανάγεται στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Μάλιστα η παραλία «βλέπει» στο νησάκι αυτό αλλά και στα ερείπια του αρχαίου πύργου που βρίσκεται στην κορυφή του. Οι πιο δεινοί κολυμβητές μπορούν να κολυμπήσουν από την παραλία μέχρι το νησάκι!

Εδώ το τοπίο είναι μοναδικής ομορφιάς, η θέα είναι απίστευτη και τα καταγάλανα νερά όπως και η αμμώδης παραλία θα σας μείνουν αξέχαστα! Μάλιστα τα νερά είναι σχετικά ρηχά γεγονός που συνδυαστικά με την ψιλή άμμο που έχει κάνει την παραλία ιδανικό μέρος για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Στη Νησιώτισσα μπορείτε να φτάσετε με σχετική ευκολία αφού υπάρχει πρόσβαση για όλα τα τροχοφόρα. Η παραλία είναι οργανωμένη αλλά δεν έχει μαγαζιά, παρά μόνο μια καντίνα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε το βίντεο με την υπέροχη παραλία

Πηγή: Travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share