Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στον παράδεισο στην Σαντορίνη με μοναδικό ηλιοβασίλεμα: Ένα ξεχωριστό δωμάτιο με πισίνα και θέα που σε μαγεύει!

Ονειρεμένο!

15 Ιουνίου 2021 15:12
Στον παράδεισο στην Σαντορίνη με μοναδικό ηλιοβασίλεμα: Ένα ξεχωριστό δωμάτιο με πισίνα και θέα που σε μαγεύει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Όντεντ Ντέιβιντ κατέγραψε με το κινητό του τη διαδρομή από το δωμάτιό του στο μπαλκόνι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους καθώς στο εσωτερικό του δωματίου του υπήρχε μία ιδιωτική πισίνα.

Το βίντεο του Ντέιβιντ έχει γίνει ανάρπαστο στα social media, έχοντας πάνω από 12.000 views και δεκάδες διθυραμβικά σχόλια.

Το πολυτελές δωμάτιο όπου έμεινε ο ίδιος και η γυναίκα του είναι μέρος του συγκροτήματος Dana Villas με την βραδιά να κοστίζει περίπου 550 ευρώ την βραδιά.

Συγκεκριμένα, κανείς δεν περίμενε πως το μικρό παράθυρο στο τέλος του μπάνιου θα ήταν η είσοδος για μία εσωτερική φωτισμένη πισίνα, η οποία είναι και μέρος της βεράντας απ΄ όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την μαγευτική θέα στο ηφαίστειο και στο φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Βέβαια, πέρα από την πισίνα, η οποία κλέβει την παράσταση και το υπόλοιπο δωμάτιο σε κυκλαδίτικο στιλ είναι μοναδικό, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί και την μίνιμαλ διακόσμηση να κάνει ακόμη πιο χλιδάτο τον χώρο.

Viral έχει γίνει αυτή η ιδιωτική πισίνα ξενοδοχείου στη Σαντορίνη, η οποία συνεχίζει από το μπάνιο και καταλήγει στο μπαλκόνι, όπου βλέπει κανείς το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Στον παράδεισο στην Σαντορίνη με μοναδικό ηλιοβασίλεμα

Στον παράδεισο στην Σαντορίνη με μοναδικό ηλιοβασίλεμα

Στον παράδεισο στην Σαντορίνη με μοναδικό ηλιοβασίλεμα
Στον παράδεισο στην Σαντορίνη με μοναδικό ηλιοβασίλεμα

Στον παράδεισο στην Σαντορίνη με μοναδικό ηλιοβασίλεμα

Σαντορίνη: Το ξενοδοχείο με την απέραντη πισίνα πάνω στην Καλντέρα που... λατρεύουν το TripAdvisor και ο Τάσος Δούσης

Πολλά είναι τα ξενοδοχεία, που μπορεί να λατρέψετε στη Σαντορίνη, αλλά ένα συγκεκριμένο πάνω στην Καλντέρα είναι που... λατρεύουν να αποθεώνουν ο Τάσος Δούσης και το TripAdvisor.

Το Dana Villas & Infinity Suites με βαθμολογία στην booking 9,4 από 414 σχόλια θεωρείται από τις κορυφαίες επιλογές όχι μόνο στην Σαντορίνη και τις Κυκλάδες αλλά στην Ελλάδα. Το προτείνω από κάθε άποψη για τους λάτρεις του νησιού της Σαντορίνης και της πολυτελείας.

Σαντορίνη ξενοδοχείο

Λίγα λόγια για το Dana Villas & Infinity Suites

Το Dana Villas βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή έξω από το κέντρο των Φηρών και προσφέρει θέα στο ηφαίστειο και στο φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Τα κομψά δωμάτια έχουν διακόσμηση σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ.

Το κατάλυμα διαθέτει διάφορες άρτια εξοπλισμένες σουίτες και βίλες. Όλες περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση, κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας και παροχές για καφέ. Οι περισσότερες σουίτες και βίλες έχουν εσωτερική θερμαινόμενη μικρή πισίνα με υδρομασάζ, καθώς και εξωτερική ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης.

Σαντορίνη ξενοδοχείο Τάσος Δούσης

Στο ξενοδοχείο υπάρχει πισίνα επιφάνειας 70μ² με πολλές ξαπλώστρες. Οι επιλογές ευεξίας του Dana Villas περιλαμβάνουν υδρομασάζ και περιποιήσεις μασάζ.

Το εστιατόριο του Villas Dana έχει θέα στην Καλντέρα και σερβίρει ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ. Στο pool bar μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ και smoothies. Παρέχεται υπηρεσία δωματίου.

Σαντορίνη ξενοδοχείο Καλντέρα

Σαντορίνη ξενοδοχείο πισίνα

Το κατάλυμα προσφέρει δωρεάν WiFi και 24ωρη ρεσεψιόν. Κατά τη διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου, υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με μικρό λεωφορείο προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι με επιπλέον χρέωση. Σε κοντινή απόσταση από το Dana Villas θα βρείτε δωρεάν δημόσιο χώρο στάθμευσης. (www.danavillas.com).

Πηγή: Travelstyle.gr

Δείτε πώς δημιουργήθηκε η Σαντορίνη από 4 ηφαίστεια σε ένα βίντεο 6 λεπτών

Στη σελίδα στο Vimeo του Νίκου Κορακάκη, αναρτήθηκε αυτό το φανταστικό βίντεο, που δείχνει όλη την ιστορία δημιουργίας της Σαντορίνης.

Ξεκινάει περίπου 2,5 εκατομμύρια χρόνια πριν και δείχνει όλα τα στάδια διαμόρφωσης του νησιού μέσα από σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων! Πρόκειται για μια μοναδική και εξαιρετική δουλειά. Απολαύστε την, σε πλήρη οθόνη, και μοιραστείτε την ομορφιά τη Σαντορίνης!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το συγκλονιστικό φαινόμενο στην Σαντορίνη που έκανε όσους το είδαν να παγώσουν!

Έμειναν άφωνοι στην κυριολεξία, όσοι… βρέθηκαν στη Σαντορίνη και είδαν την θάλασσα να εξαφανίζεται μπροστά απο τα μάτια τους, καθώς τα σύννεφα κάλυψαν όλη την επιφάνεια της δημιουργώντας ένα φανταστικό τοπίο.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share