Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

4+1: Ονειρεμένες ελληνικές παραλίες με νερά σαν της Καραϊβικής

Σίγουρα θα τις λατρέψετε!

15 Ιουνίου 2021 14:08
4+1: Ονειρεμένες ελληνικές παραλίες με νερά σαν της Καραϊβικής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η λίστα με τις ονειρικές παραλίες της Ελλάδας είναι ανεξάντλητη και αν κάποιος θέλει να ξεχωρίσει τις «καλύτερες» σίγουρα θα αδικήσει κάποια άλλη. Ωστόσο, εμείς εδώ κάναμε μια... προσπάθεια να ξεχωρίσουμε τις 5 πιο εξωτικές παραλίες της Ελλάδας που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν αυτές της Καραϊβικής! Παράλληλα δείτε και τις πιο καθαρές παραλίες της Αττικής που βραβεύτηκαν με "Γαλάζια Σημαία".

Βουτούμι, Αντίπαξοι

Kαι όμως αυτός ο μικρός παράδεισος επί γης που βρίσκεται στη χώρα μας δεν είναι γνωστός σε πολλούς.

Βουτούμι, Αντίπαξοι

Τον γνωρίζουν ελάχιστοι, αλλά όσοι έχουν «ανταμώσει» μαζί του, έχει σίγουρα κερδίσει μια θέση στην καρδιά και στο μυαλό τους.

Πρόκειται για έναν μικρό κόλπο με ρηχά, κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά με τη βλάστηση να κατεβαίνει μέχρι το κύμα και την παραλία χωμένη στο βάθος του με λευκή άμμο και βότσαλα.

Βουτούμι, Αντίπαξοι νερά

Απολαύστε την μαγευτική παραλία και μέσα από το βίντεο:

Μπάλος, Κρήτη

Εδώ το τοπίο θυμίζει εξωτικά νησιά του Ειρηνικού αλλά συνδυάζει ταυτόχρονα την ομορφιά της ελληνικής φύσης, αποτελώντας ένα πρωτόγνωρο σκηνικό.

Μπάλος, Κρήτη

Ανάμεσα στο ακρωτήριο της Γραμβούσας και το μικρότερο στο Τηγάνι, τα γαλαζοπράσινα νερά γίνονται «ένα» με τον ουρανό και τους πετρώδεις σχηματισμούς, δημιουργώντας ειδυλλιακές εικόνες που σε κάνουν να ερωτευτείς τον Μπάλο με την πρώτη… βουτιά!

Μπάλος, Κρήτη νερά

Απολαύστε την μαγευτική παραλία και μέσα από το βίντεο:

Μπέλα Βράκα, Σύβοτα

Η παραλία Μπέλα Βράκα βρίσκεται στο Μουρτεµένο, ένα από τα ακατοίκητα -αλλά κατάφυτα και πανέµορφα- νησάκια, απέναντι από τον οικισµό. Δεν θα χρειαστείτε πλεούµενο για το Μουρτεµένο… Ουσιαστικά συνδέεται µε την ακτή µέσω µιας υποθαλάσσιας λωρίδας άµµου µε βάθος µερικών εκατοστών, οπότε θα φθάσετε σε αυτό περπατώντας!

Μπέλα Βράκα, Σύβοτα

Σύβοτα Μπέλα Βράκα

Μπέλα Βράκα, Σύβοτα παραλία

Απολαύστε την μαγευτική παραλία και μέσα από το βίντεο:

Σεϋχέλλες, Ικαρία

Μία από τις απίστευτες παραλίες της Ελλάδας. Δροσερά και κρυστάλλινα νερά που βαθαίνουν γρήγορα, λευκή άμμος, ανοιχτόχρωμα βότσαλα και πελώρια βράχια που προσφέρουν σκιά στους λουόμενους είναι αρκετά για να βάλουν την παραλία αυτή στην κορυφή της λίστας.

Σεϋχέλλες, Ικαρία

Η πιο εξωτική παραλία της Ικαρίας στην πραγματικότητα οφείλει την ύπαρξή της στις κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από την κατασκευή του δρόμου στο χωριό Μαγγανίτη το 1985. Έκτοτε, έχει γίνει η πιο δημοφιλής παραλία του νησιού.

Φορέστε αθλητικά γιατί θα περπατήσετε για 10 λεπτά μέχρι την παραλία και προμηθευτείτε νερό και σνακ από πριν. Απολαύστε το κολύμπι στα υπέροχα νερά και κάντε βουτιές από τα βράχια. Οι Σεϋχέλλες βρίσκονται στα νότια του νησιού, 25 χλμ από τον Άγιο Κηρύκο.

Σεϋχέλλες, Ικαρία παραλία

Παραλία Σεϋχέλλες, Ικαρία

Σεϋχέλλες, Ικαρία παραλία νερά

Απολαύστε την μαγευτική παραλία και μέσα από το βίντεο:

Μύρτος, Κεφαλονιά

Θεωρείται η πιο διάσημη παραλία της Κεφαλονιάς κι αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες, που δεν χάνουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα νερά της.

Παραλία Μυρτός

Ο φημισμένος Μύρτος βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού, βόρεια του Αργοστολίου. Έχει μήκος περίπου 800 μέτρα και χαρακτηριστικό του είναι οι γκρεμοί που τον περιβάλλουν αλλά και τα λευκά βότσαλα και τα γαλανά νερά του.

Μύρτος παραλία

Μπέλα Βράκα παραλία στα Σύβοτα

Απολαύστε την μαγευτική παραλία:

Πηγή: Travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share