Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μύκονος: Το ακριβότερο ξενοδοχείο στο νησί των ανέμων - Κοστίζει 4.000 ευρώ η βραδιά

Εντυπωσιακό!

14 Ιουνίου 2021 08:25
Μύκονος: Το ακριβότερο ξενοδοχείο στο νησί των ανέμων - Κοστίζει 4.000 ευρώ η βραδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πόλο προσέλκυσης επενδύσεων για τη δημιουργία νέων υπερπολυτελών ξενοδοχείων έχει αναδειχθεί η Μύκονος, η οποία βλέπει χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερους ξένους επισκέπτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου να την προτιμούν για τις διακοπές τους.

Το θέμα είναι αξίζει κάποιος να δώσει τόσα χρήματα για ένα απλό δωμάτιο 45 τμ; Υπάρχει κοινό για αυτά τα ξενοδοχεία; Φαίνεται πως υπάρχει διότι το 5 αστέρων Bill & Coo Coast Suites στον Αϊ Γιάννη νοικιάζει 2.154 ευρώ την παραθαλάσσια σουίτα με ιδιωτική πισίνα τον Ιούνιο και 4.000 τον Αύγουστο!

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει διθυραμβικές κριτικές στο booking από εκατοντάδες σχόλια και βαθμολογία υπηρεσιών πάνω από 9! Ελάτε να γνωρίσουμε το ξενοδοχείο. Δείτε πολλά ακόμα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα από τον Τάσο Δούση. Ωστόσο δείτε και τις απίστευτες προσφορές για Μύκονο και Σαντορίνη τον Ιούνιο.

Bill & Coo Coast Suites -The Leading Hotels of the World

Το Bill & Coo Coast Suites βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο και διαθέτει πισίνα υπερχείλισης και εστιατόριο που σερβίρει ελληνική κουζίνα.

Bill & Coo Coast Suites παραλία

Bill & Coo Coast Suites πισίνα ξαπλώστρες

Όλες οι σουίτες στο Bill & Coo Coast συνδυάζουν την παραδοσιακή κυκλαδίτικη διακόσμηση με μοντέρνες μινιμαλιστικές πινελιές. Έχουν μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο, ενώ ορισμένες προσφέρουν θέα στην πισίνα.

Μερικές μονάδες περιλαμβάνουν ιδιωτική πισίνα, ενώ σε άλλες υπάρχει υπαίθριο υδρομασάζ. Σε όλες θα βρείτε καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Στους επισκέπτες παρέχεται ένα iPad. Το υπερσύγχρονο μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Σερβίρεται πρωινό με ελληνικές και αμερικάνικες γεύσεις. Το μπαρ των εγκαταστάσεων προσφέρει διάφορα αναψυκτικά. Κατόπιν αιτήματος και με πρόσθετη χρέωση, μπορείτε να απολαύσετε περιποιήσεις μασάζ. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του καταλύματος. Το κοσμοπολίτικο κέντρο της Μυκόνου απέχει περίπου 4χλμ. από το Bill & Coo Coast Suites. Το λιμάνι της Μυκόνου βρίσκεται σε απόσταση 6χλμ., ενώ το Αεροδρόμιο της Μυκόνου είναι 4χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

More Info: https://www.bill-coo-hotel.com/coast/

Δείτε το εντυπωσιακό ξενοδοχείο μέσα από φωτογραφίες:

Bill & Coo Coast Suites -The Leading Hotels of the World

Μύκονος: Το ακριβότερο ξενοδοχείο στο νησί των ανέμων - 4.000 ευρώ η βραδιά

Bill & Coo Coast Suites πισίνα
Bill & Coo Coast Suites πισίνα με θέα θάλασσα

Bill & Coo Coast Suites φαγητό δίπλα στην πισίνα

Bill & Coo Coast Suites φαγητό

Bill & Coo Coast Suites ξενοδοχείο

Bill & Coo Coast Suites τζακούζι

Bill & Coo Coast Suites θέα

Bill & Coo Coast Suites

Μύκονος: Το ακριβότερο ξενοδοχείο στο νησί των ανέμων

Bill & Coo Coast Suites μπάνιο

Extra tip

Φυσικά, αν βρεθείτε στο νησί θα περάσετε επίσης από τις πιο διάσημες παραλίες του, όπου οι διασημότητες από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και τον καυτό ελληνικό ήλιο. Αν όμως θέλετε να ανακαλύψετε την “άλλη” πλευρά του νησιού, και να χαθείτε στην ομορφιά των πιο απομονωμένων ακτών του, μακριά από τον υπερβολικό κόσμο και τα μαγαζιά με τις ακριβές ξαπλώστρες, έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τις ωραιότερες απομονωμένες παραλίες της Μυκόνου! Αν πάλι αναζητάτε τις πολυσύχναστες, δείτε πόσο κοστίζουν οι βουτιές στις καλύτερες οργανωμένες παραλίες της!

Πηγή: Travelstyle.gr

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share