Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σεϋχέλες: Η εξωτική παραλία της Ικαρίας με τα γαλάζια νερά, τη λευκή άμμο και τα επιβλητικά βράχια!

Ένα ονειρεμένο νησί για τις πιο αξέχαστες διακοπές!

11 Ιουνίου 2021 14:02
Σεϋχέλες: Η εξωτική παραλία της Ικαρίας με τα γαλάζια νερά, τη λευκή άμμο και τα επιβλητικά βράχια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για να είμαστε δίκαιοι η χώρα μας έχει τόσες πολλές και τόσο υπέροχες παραλίες που δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις! Εδώ ταξιδεύουμε στην πιο εξωτική… όπως αποκαλύπτει και το όνομά της, τις Σεϋχέλλες. Υπάρχει μία παραλία στην Ικαρία που τη χαρακτηρίζουν ως την πιο εξωτική παραλία της Ελλάδας και το γεγονός αυτό το μαρτυράει και το όνομά της! Ετοιμαστείτε για διακοπές στην Ικαρία και ανακαλύψτε την! Επίσης να σας τονίσουμε ότι στο συγκεκριμένο νησί ζεις χωρίς ρολόι, άγχος και ταλαιπωρία με μόλις 20 ευρώ την ημέρα.

Μια μαγική παραλία της Ικαρίας

Παραλία Ικαρία

Η Ικαρία είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από τα πλέον ανεξερεύνητα. Αποτελεί ένα ιδανικό μέρος διακοπών για όλες τις ηλικίες, καθώς προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με τη θάλασσα, την πεζοπορία ,την αναρρίχηση, την ευεξία, σε απίστευτης ομορφιάς φυσικά τοπία και πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.

Ικαρία παραλία

Φυσικά γνωστό το νησί είναι και για τις όμορφες παραλίες του… Εδώ ο λόγος για τις Σεϋχέλλες με τους εντυπωσιακούς γρανιτένιους βράχους που δημιουργούν υπέροχες υποθαλάσσιες σπηλιές, τη λευκή άμμο και το βοτσαλάκι, και τα καταγάλανα νερά! Ακούγοντας και μόνο το όνομά της, ο επισκέπτης προετοιμάζεται για το σκηνικό που θα αντικρίσει… Τοπίο μαγικό, άγριο, αγνό, πέρα για πέρα γοητευτικό.

Αυτή είναι η πιο εξωτική παραλία της Ικαρίας

Ικαρία: Εκεί κρύβεται η πιο εξωτική παραλία της Ελλάδας!

Η παραλία Σεϋχέλλες η οποία κερδίζει επάξια μια θέση στη λίστα με τις ωραιότερες ελληνικές παραλίες, η οποία δημιουργήθηκε… κατά λάθος! Πριν από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα το 1985, από την κατολίσθηση βράχων κατά τη διάνοιξη τούνελ για τη δημιουργία δρόμου από και προς το χωριό του Μαγγανίτη. Οι βράχοι έπεσαν κατρακυλώντας στο νερό και με τα χρόνια το νερό έκανε τη δουλειά του.

Μαγική παραλία Ικαρία

Η αλήθεια είναι ότι καμία φωτογραφία και καμία περιγραφή δεν μπορεί να περικλείσει τη μαγεία και τη μοναδική ομορφιά, γι' αυτό ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και φύγατε για διακοπές στην Ικαρία

Ικαρία μαγική παραλία

Ικαρία: Πώς θα πάτε στην συγκεκριμένη παραλία

Πως θα φτάσετε στην παραλία

Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται μόνο με τα πόδια μετά από 20 λεπτά περίπου περπάτημα από τον κεντρικό δρόμο, μέσα από ένα δύσβατο μονοπάτι ή με θαλάσσιο ταξί από το λιμανάκι του Μαγγανίτη.

Πώς θα πάτε στην παραλία της Ικαρίας

Tip: Αν είστε λάτρεις των καταδύσεων, μην παραλείψετε να πάρετε μάσκα για να εξερευνήσετε τις σπηλιές.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που σας ταξιδεύει στις... Σεϋχέλλες:

Πηγή: Travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share