Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η μεγαλύτερη πισίνα με θαλασσινό νερό στην Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα - Μαντέψτε που...

Το Athensmagazine.gr σας την παρουσιάζει!

3 Ιουνίου 2021 11:24
Η μεγαλύτερη πισίνα με θαλασσινό νερό στην Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα - Μαντέψτε που...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου από το 2017 που άνοιξε. Μιλάμε για το επιβλητικό 10.000 τ.µ. συγκρότηµα του SantAnna στην παραλία της Παράγκας στη Μύκονο που αποτελεί must σταθµό για κάθε κοσµοπολίτη που έχει αδυναµία στο high end beachlife!

Με φόντο έναν ultra chic κυκλαδικής αισθητικής πολυχώρο µε σήµα κατατεθέν τη διάσηµη seawater πισίνα του που είναι η μεγαλύτερη beachfront πισίνα της Ευρώπης µυεί τους επισκέπτες σε… top εµπειρίες! Εκεί που επικεντρώνεται κάποιος με το που βρεθεί στο SantaAnna είναι κυρίως η τεράστια πισίνα, η μεγαλύτερη παραθαλάσσια στην Ευρώπη που γεμίζει με θαλασσινό νερό.

Το δημιούργημα των Δημήτρη Χριστοφίδη – ομογενής επιχειρηματίας από την Αμερική και του σεφ Χρήστου Αθανασιάση σχεδιάστηκε από την ASPA S.A και κατασκευάστηκε από την Liberty Construction and Development. Παράλληλα δείτε και τα 25 Ελληνικά νησιά που αγαπούν οι Άγγλοι και οι Ιταλοί.

Επικεφαλής της Liberty και ένας από τους συνεταίρους του SantAnna είναι ο Χάρις Καραμεσίνης. Περιμετρικά της υπάρχουν bars και ξαπλώστρες καθώς και επιλογές για φαγητό ενώ στο κέντρο της βρίσκονται VIP νησίδες με lounge αλλά και πριβέ σουίτα κάτω από την επιφάνεια όπου τα παράθυρα τους βλέπουν στο εσωτερικό της πισίνας!

Η συνολική επιφάνεια της πισίνας ανέρχεται σε 280 τ.μ. και το θαλασσινό νερό που χρειάζεται για να γεμίσει ξεπερνάει τα 840 χιλιόλιτρα. Chilling Από νωρίς το πρωί µπορείτε να επιλέξετε µια από τις σκιερές καµπάνες του, τα άνετα sunbeds, µέχρι τα Vip… νησάκια µε τα secret rest rooms και τη boho area για χαλάρωση βασιλικές ανέσεις!

Γαστρονομία Για ένα early lunch ή dinner όλοι οι δρόµοι οδηγούν στο farm to table εστιατόριο µε ένα µενού που υπογράφει και φέτος η οµάδα του «Nice n Easy group» µε έµφαση στις οργανικές πρώτες ύλες από τη Μύκονο και τα γειτονικά νησιά. Για τους λάτρεις του sushi, το Sushi & Raw Bar θα ικανοποιήσει κάθε προσδοκία!
Shopping Οι 5 πολυτελείς boutiques µε ultra chic ρούχα και αξεσουάρ, ρολόγια, παπούτσια, αλλά και εµβληµατικά objects by Marios Eleftheriadis βάζουν σε καταναλωτικό… πειρασµό!

Party Time! H party mood ατµόσφαιρα (υπό κανονικές συνθήκες) επικεντρώνεται γύρω από τα 3 bars όπου θα δοκιµάσετε ακαταµάχητα cocktails παρέα µε το πιο happy crowd! Αναζωογόνηση Για ένα διάλειµµα ευεξίας και αναζωογόνησης τι καλύτερο από το spa µε εξειδικευµένες θεραπείες οµορφιάς, massage και υπηρεσίες beauty salon από το BeautyWorld by Despina Gavala. Όσο για τους αθεράπευτα fitness, προπονηθείτε µε οµάδες pilates, vinyasa yoga, Mioha-bodytec!

Info: Παραλία Παράγκα, Μύκονος, Τ. (+30) 22890 25805
Site: www.santannamykonos.com

Πηγή: travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share