Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εύβοια: Τρεις υπέροχες παραλίες κοντά στην Αθήνα που πρέπει να επισκεφτείτε! (Video)

Σίγουρα θα πηγαίνετε ξανά και ξανά

25 Μαΐου 2021 15:00
Εύβοια: Τρεις υπέροχες παραλίες κοντά στην Αθήνα που πρέπει να επισκεφτείτε! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκέφτεστε να πάτε εκδρομή το Σαββατοκύριακο που έρχεται για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να γεμίσετε μπαταρίες; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά κοντινούς προορισμούς, ώστε να μπορείτε να πάτε έστω για μονοήμερη εκδρομή και να κάνετε το μπάνιο σας στις πιο ωραίες παραλίες.

Αυτή την φορά θα σας ταξιδέψουμε στην πανέμορφη Βόρεια Εύβοια και πιο συγκεκριμένα σε 3 παραλίες της, στο Πευκί, στην παραλία Ελληνικών αλλά και στη Θαψά. Ωστόσο σας παρουσιάζουμε και τις προτάσεις του Τάσου Δούση για τις ημέρες του Αγίου Πνεύματος.

Λίγα λόγια για την παραλία Πευκί

Ίσως η πιο οργανωμένη και η πιο μεγάλη της βόρειας Εύβοιας. Το Πευκί με την παραλία του αποτελεί τον βασικότερο προορισμό για διακοπές στη βόρεια Εύβοια, με έκταση 4-5 χιλιόμετρα η παραλία διαθέτει ψηλή άμμο , βότσαλο, μικρές πέτρες, και δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να διαλέξει όποιο κομμάτι του αρέσει.
Στο Πευκί θα βρείτε δεκάδες ξενοδοχεία για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

Λίγα λόγια για την παραλία Ελληνικά

Ίσως η ομορφότερη παραλία της βόρειας Εύβοιας. Στην παραλία αλλά και μέσα στη θάλασσας υπάρχει ψιλή άμμος και στο κέντρο του φυσικού κόλπου ένα νησάκι με το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που μπορείς να το επισκεφτείς και κολυμπώντας μέχρι εκεί. Αυτή η φυσική ομορφιά είναι αυτό που κάνει τον ταξιδιώτη να θέλει να έρθει ξανά και ξανά στη βόρεια Εύβοια. Δεξιά από την παραλία του Αγίου Νικολάου υπάρχουν άλλες 2 μικρές και πιο ήσυχες παραλίες.

Λίγα λόγια για την παραλία Θαψά

Η Εύβοια φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες της με το χαρακτηριστικό τιρκουάζ χρώμα χάρη στο καταπράσινο τοπίο που καθρεφτίζεται στα κρυστάλλινα νερά. Η παραλία Θαψά είναι “χωμένη” μέσα στη φύση και πρέπει να περάσετε έναν κακοτράχαλο χωματόδρομο για να φτάσετε.

Μην το θεωρήσετε όμως σαν εμπόδιο γιατί το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Πρόκειται για μια από τις ομορφότερες και λιγότερο γνωστές παραλίες της Εύβοιας. Τα νερά της παραλίας είναι καταπράσινα ενώ είναι περιτριγυρισμένη από δέντρα.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share