Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σύρος και Μήλος: Οικονομικά ξενοδοχεία από 50 ευρώ

Μην χάσετε την ευκαιρία!

20 Μαΐου 2021 10:51
Σύρος και Μήλος: Οικονομικά ξενοδοχεία από 50 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι διακοπές πλησιάζουν και στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε πάντοτε οικονομικές λύσεις, ώστε να τις περάσετε ξέγνοιαστα.

Εμείς σας προτείνουμε ξενοδοχεία σε Μήλο και Σύρο, με κόστος από 50 ευρώ τη βραδιά, τα οποία θα σας κάνουν να απολαύσετε τη διαμονή σας, με το πρώτο νησί πάντως να έχει και υπέροχα ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα.

Μήλος

Ανάμνηση

75 ευρώ το δίκλινο, τη βραδιά

Ανάμεσα σε υπέροχους κήπους, η οικογενειακή επιχείρηση Anamnisi βρίσκεται στον Αδάμαντα της Μήλου, σε απόσταση μόλις 50μ. από την αμμώδη παραλία Παπικινού με τα βότσαλα. Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και μπαλκόνι και θέα στον κήπο ή στο αίθριο.

Όμορφα διακοσμημένα με κρεβάτια από σφυρήλατο σίδηρο, όλα τα κλιματιζόμενα στούντιο του Anamnisi έχουν αποχρώσεις σε άσπρο-μπλε. Κάθε μονάδα διαθέτει τηλεόραση και μικρή κουζίνα με τραπεζαρία, ψυγείο και εστίες μαγειρέματος. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους.

Οι επισκέπτες θα βρουν εστιατόρια και καταστήματα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Anamnisi. Το Λιμάνι του Αδάμαντα απέχει 1,5χλμ. και το Εθνικό Αεροδρόμιο της Μήλου 2,5 χιλιόμετρα. Η γραφική πόλη της Πλάκας βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Μήλος Ανάμνηση

Δωμάτια Μαίρη

75 ευρώ το δίκλινο, τη βραδιά

Αυτή η κεντρική, αλλά ήσυχη κατοικία απέχει μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι του Αδάμαντα και 3χλμ. από το αεροδρόμιο. Διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με τηλεόραση και μπαλκόνι με θέα στον κήπο.

Τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι του Mary Rooms είναι όμορφα διακοσμημένα, με πίνακες ζωγραφικής των ιδιοκτητών. Κάθε δωμάτιο έχει μοναδική διακόσμηση και ξεχωριστό στιλ.

Η παραλία Λαγκαδά είναι μια από τις κοντινές παραλίες και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 300μ. από το Mary Rooms. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου, χωρίς χρέωση. Στα 50μ. υπάρχει επίσης πάρκο με παιδική χαρά.

Στον ιδιωτικό κήπο θα βρείτε ξυλόφουρνο και τραπέζια, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και να κάνετε μπάρμπεκιου.

Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Αδάμας σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,5 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 2287 021765

Μήλος Δωμάτια Μαίρη

Georgia Rooms Milos

75 ευρώ το δίκλινο, τη βραδιά

Το Georgia Rooms Milos βρίσκεται στην Τρυπητή και προσφέρει πανοραμική θέα στη Μήλο. Η πλησιέστερη παραλία είναι μόλις 1χλμ. μακριά. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Όλα τα δωμάτια αυτού του ξενώνα είναι κλιματιζόμενα και έχουν αίθριο ή μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Προσφέρεται κλιματισμός.

Σε απόσταση 250μ. από το Georgia Rooms Milos θα βρείτε ποικιλία από εστιατόρια και καφέ, ενώ το λεωφορείο για τις παραλίες κάνει στάση λίγα βήματα από το κατάλυμα. Το λιμάνι του Αδάμαντα απέχει 4χλμ. ενώ το κέντρο του νησιού είναι 2χλμ. μακριά. Το αεροδρόμιο της Μήλου βρίσκεται σε απόσταση 7χλμ. από το κατάλυμα.

Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Πλάκα Μήλου σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,3 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 2287 023671

Μήλος Γεωργία

Σύρος

Korali apartments

51 ευρώ το βράδυ

Το Korali apartments βρίσκεται στον Γαλησσά, σε απόσταση 600μ. από την ομώνυμη παραλία. Προσφέρει θέα στην πόλη, δωρεάν WiFi και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Το κατάλυμα έχει κλιματισμό, πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Στο διαμέρισμα υπάρχουν κήπος και βεράντα.

Το Korali apartments απέχει λιγότερο από 1χλμ. από την Παραλία Αρμεός και 2,4χλμ. από την Παραλία Φοίνικας.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,4 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 2281042926

Σύρος Κοράλι

Francoise Hotel

91 ευρώ το βράδυ

Το Hotel Francoise, που βρίσκεται μόλις 200μ. από την αμμώδη παραλία, διαθέτει εξωτερική πισίνα με ξαπλώστρες και ομπρέλες και ένα σπα με χαμάμ και υδρομασάζ. Η Ερμούπολη βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν μίνι ψυγείο, κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν Wi-Fi.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν σπιτικό πρωινό με τοπικές σπεσιαλιτέ. Το μπαρ δίπλα στην πισίνα σερβίρει ελαφριά σνακ και δροσιστικά ποτά. Διατίθεται μια αίθουσα παιχνιδιών, καθώς και ένα φυλασσόμενο πάρκινγκ.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,9 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 2281 042000

Σύρος Φρανσουάζ

Horizon Blue

76 ευρώ το βράδυ

Το Horizon Blue βρίσκεται στο χωριό Κίνι της Σύρου και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Διαθέτει μπαλκόνια με θέα στο χωριό και στη θάλασσα.

Τα λιτά επιπλωμένα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση, μίνι ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο.

Καθημερινά σερβίρεται πρωινό με τοπικά προϊόντα, το οποίο μπορείτε να απολαμβάνετε στην κοινόχρηστη βεράντα με θέα στη θάλασσα. Το μπαρ στον χώρο του καταλύματος προσφέρει ποτά, σαλάτες, σάντουιτς και παραδοσιακά πιάτα.

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Στον χώρο του καταλύματος υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το Horizon Blue απέχει λίγα χιλιόμετρα από το κύριο λιμάνι της Σύρου, όπου θα βρείτε πολλά εστιατόρια, μπαρ και παραλίες. Οι παραλίες Λωτός και Δελφίνι είναι κοντά στο κατάλυμα.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,8 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 2281 079988

https://www.horizonbluesyros.gr/el/

Σύρος Μπλε

Azolimnos Bay

82 ευρώ το βράδυ

Σε απόσταση 300μ. από την αμμώδη παραλία Αζόλιμνος στη Σύρο, το Azolimnos Bay προσφέρει πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα, καθώς και ένα μπαρ με δωρεάν Wi-Fi. Οι κλιματιζόμενες μονάδες του ανοίγουν σε μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, στην πισίνα ή στον κήπο.

Τα απλά διακοσμημένα δωμάτια, στούντιο και διαμερίσματα του Azolimnos είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, ψυγείο και τηλέφωνο. Τα στούντιο και τα διαμερίσματα διαθέτουν επίσης μικρή κουζίνα με εστίες μαγειρέματος, ενώ ορισμένες μονάδες προσφέρουν δωρεάν σύνδεση Wi-Fi. Στο ιδιωτικό μπάνιο παρέχεται στεγνωτήρας μαλλιών.

Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού στην τραπεζαρία. Στο χαλαρό περιβάλλον του pool bar μπορείτε να απολαύσετε καφέ ή ένα δροσιστικό ποτό.

Το Azolimnos Bay απέχει 4χλμ. από το γραφικό κέντρο της Ερμούπολης και 3,5χλμ. από το λιμάνι της Σύρου. Ο Κρατικός Αερολιμένας Σύρου βρίσκεται 2χλμ. μακριά. Το προσωπικό της ρεσεψιόν μπορεί να κανονίσει ενοικίαση αυτοκινήτου για να εξερευνήσετε διάσημα χωριά όπως ο Γαλησσάς, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων. Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,9 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 2281 061647

https://www.azolimnosbay.gr

Σύρος Αζόλιμνος

Aegialis Studios & Rooms

55 ευρώ το βράδυ

Tο Aegialis Studios & Rooms βρίσκεται στο Γαλησσά της Σύρου και προσφέρει εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και θέα στα βουνά. Παρέχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο.

Επίσης, προσφέρει ψυγείο και καφετιέρα. Σε ορισμένες μονάδες υπάρχει μικρή κουζίνα με μαγειρικές εστίες. Το Aegialis Studios & Rooms παρέχει δωρεάν Wi-Fi. Διατίθενται πετσέτες και λευκά είδη.

Στο Aegialis Studios & Rooms υπάρχει μια βεράντα.

Το κατάλυμα απέχει 8χλμ. από τη γραφική πόλη της Ερμούπολης και τον κρατικό αερολιμένα της Σύρου. Το χωριό Αζόλιμνος με την αμμώδη παραλία είναι προσβάσιμο σε 10 χιλιόμετρα. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,5 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 2281 043822

https://www.aegialistudios.com/el-gr

Σύρος Αιγιάλη

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share