Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Η No1 ταξιδιωτική μου οδηγία είναι να... την πιείς στο ποτήρι!

Βίκος!

14 Μαΐου 2021 15:06
Η No1 ταξιδιωτική μου οδηγία είναι να... την πιείς στο ποτήρι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νο1 ταξιδιωτική οδηγία του Τάσου Δούση είναι να... την πιείς στο ποτήρι.

«Φίλες και φίλοι, σε κάθε εκπομπή μου στο Open σκοπός μου δεν είναι μόνο να σας χαρίζω όμορφες, ενδιαφέρουσες και μαγευτικές «Εικόνες» αλλά και να σας δίνω απλές χρηστικές οδηγίες που μπορούν να σας γλιτώσουν από μεγάλους μπελάδες. Και επειδή από τα σχόλια και τις αντιδράσεις σας στα social media καταλαβαίνω πόσο αγαπάτε τις συμβουλές μου, έχω μόνο για εσάς ένα super ταξιδιωτικό tip! Ποιό είναι αυτό; Να έχετε πάντα μαζί στην τσάντα σας ένα μικρό (αλλά θαυματουργό) μπουκαλάκι νερό «Bίκος»! Ναι. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να σας γλιτώσει από πολλά προβλήματα.

Τάσος Δούσης στο Μεξικό με νερό Βίκος

Για να σας δώσω να καταλάβετε, στο πρόσφατο ταξίδι μου στο Mexico City, φρόντισα να πάρω μαζί μου φυσικό μεταλλικό νερό από τα «Bίκος» που χρόνια τώρα εμπιστεύομαι. Γιατί το έκανα αυτό; Για τον απλούστατo λόγο ότι το νερό, το πιο πολύτιμο αγαθό της φύσης δεν είναι καθόλου ασφαλές σε αυτή την πόλη αλλά και στη χώρα γενικότερα.

Βλέπετε, εάν κάνετε το λάθος και αγοράσετε νερά από πλανόδιους πωλητές και τα πιείτε μπορεί να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις αφού εδώ έχουν τη συνήθεια να ανοίγουν τα μπουκάλια, να τα αδειάζουν και να τα ξαναγεμίζουν με νερό βρύσης αμφιβόλου ποιότητας.

Ειλικρινά, σας συμβουλεύω να μην το ρισκάρετε και μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα που θα βάλετε στη βαλίτσα σας, καλό είναι να μην παραλείψετε τις εύχρηστες και ανθεκτικές πλαστικές φιάλες «Βίκος» του μισού λίτρου με τις χαρακτηριστικές σπείρες...

Με τον «Βίκο» άλλωστε είμαι σίγουρος, αφού το Φυσικό Μεταλλικό Νερό του, εμφιαλώνεται στην πηγή Βίκος, ύστερα από μια διαδικασία που ελέγχεται σε όλα τα στάδια: Από το σημείο της υδροληψίας, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων οδηγείται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης τα οποία είναι εγκατεστημένα δίπλα στην πηγή, χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία, ενώ σύμφωνα με το εγκατεστημένο σύστημα ελέγχου HACCP για την πρόληψη οποιουδήποτε κινδύνου πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα στάδια της παραγωγής συνεχείς έλεγχοι του νερού, των πρώτων υλών συσκευασίας, της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του προσωπικού καθώς και έλεγχοι στα τελικά προϊόντα.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share