Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Μήλος: Τα Διεθνή Μέσα της πλέκουν το εγκώμιο

Η Ελλάδα ξανά στο επίκεντρο

13 Μαΐου 2021 15:46
Μήλος: Τα Διεθνή Μέσα της πλέκουν το εγκώμιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μήλος φιγουράρει για μια ακόμη φορά σε Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, καθώς της πλέκουν το εγκώμιο και την αποθεώνουν για τα γραφικά σπίτια της, τις τέλειες παραλίες της και το υπέροχο ηλιοβασίλεμά της.

Το Κυκλαδίτικο νησί, ξεχωρίζει ανάμεσα στα πανέμορφα νησιά της χώρας μας και όχι άδικα, αφού οι ομορφιές του είναι αυτές που το κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των επισκεπτών.

Συγκεκριμένα, το πλέον αξιόπιστο περιοδικό Conde Nast Traveller φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του έκδοση, τη Μήλο και το χωριό Κλήμα σαν ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ελλάδας . Παράλληλα, δείτε τα 9 μέρη που μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας στην Αθήνα.

Αφιέρωμα στη Μήλο κάνει και το Αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι tvblackbox, αναφέροντας στο intro “… Το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό στα ελληνικά νησιά περιμένει τους επισκέπτες στη Μήλο, όπου λευκοί ηφαιστειακοί βράχοι καμπυλώνουν σαν μάρμαρο σε έντονες γαλάζιες θάλασσες”.

Παράλληλα η blogger DYMPHE με πάνω από 80 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram γράφει : “… Η Πλάκα είναι η πρωτεύουσα του νησιού και σίγουρα το πιο όμορφο χωριό της Μήλου. Θα βρείτε εδώ όλα τα είδη γραφικών λευκών ελληνικών σπιτιών. Η βόλτα εδώ είναι μια υπέροχη και πολύ χαλαρωτική δραστηριότητα. Αυτό που είναι υπέροχο, είναι ότι δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα στο χωριό, γεγονός που κάνει το περπάτημα εδώ καλύτερο.”

Ο γνωστός στους Έλληνες blogger Dave που εστιάζει στην Ελλάδα και το Bike Touring αναφέρεται στη Μήλο σαν «ένα μικρό νησί με μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα και ένα από τα μέρη που έχει ευλογηθεί από τη Μητέρα Φύση με ένα φανταστικά μοναδικό τοπίο.»

Τέλος, μια αναδημοσίευση του Conde Nast Traveller για τη Μήλο στο επίσημο Facebook site του περιοδικού ενθουσίασε τους φανατικούς αναγνώστες του.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share