Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Απίθανη προσφορά από την EasyJet: Πετάξτε μόλις με 29 ευρώ!

Τρέξτε να προλάβετε!

10 Σεπτεμβρίου 2020 08:59
Απίθανη προσφορά από την EasyJet: Πετάξτε μόλις με 29 ευρώ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τώρα μπορείτε να κλείσετε εισιτήριο για να πάτε με την EasyJet σε ένα περιζήτητο ευρωπαϊκό προορισμό με μόλις 29 ευρώ! Επίσης, πολλές είναι οι προσφορές της Ryanair για διάφορους προορισμούς της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η EasyJet έχει ανοίξει την ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων για την πτήση Βόλος – Λονδίνο – Βόλος από τις 22 Μαίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Φέτος, η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους μετέφερε 1.080 επιβάτες από την έναρξη των πτήσεων μέχρι σήμερα, κατατάσσοντας το Ηνωμένο Βασίλειο πρώτη χώρα σε εισερχόμενο αεροπορικό πληθυσμό τουριστών για τη Μαγνησία. Τα φετινά δρομολόγια θα ολοκληρωθούν στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ανακοίνωση «βόμβα» από την Emirates

Η Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσε σήμερα ότι επέστρεψε 1,4 δισ. δολάρια στους πελάτες της έπειτα από ακυρώσεις πτήσεων εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Η Emirates αποκαλύπτει ότι επέστρεψε περισσότερα από 5 δισ. ντιράμ», ήτοι 1,4 δισ. δολάρια, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. Επίσης, πολλές είναι οι προσφορές της Ryanair για διάφορους προορισμούς της Ευρώπης.

«Περισσότερα από 1,4 εκατ. αιτήματα για επιστροφή χρημάτων αντιμετωπίστηκαν από τον Μάρτιο, το οποίο αντιπροσωπεύει το 90% του συνόλου των αιτημάτων» προσθέτει η εταιρεία του Ντουμπάι.

Η Emirates κατέγραψε καθαρό κέρδος 1,1 δισ. ντιράμ (288 εκατ. δολάρια) για το οικονομικό έτος που έληξε τον Μάρτιο, έναντι 237 εκατ. δολάρια την προηγούμενη χρονιά.

Αυτή ήταν η 32η συνεχόμενη χρονιά που κατέγραψε κέρδη η Emirates, αλλά τα αποτελέσματά της για το 2020 αναμένεται να σημειώσουν πτώση εξαιτίας του νέου κορωνοϊού.

Η Emirates σημειώνει ότι σήμερα εξυπηρετεί 80 προορισμούς (έναντι περισσότερων από 140 πριν από την πανδημία) και σκοπεύει σταδιακά να επεκτείνει το δίκτυό της με τη χαλάρωση των περιορισμών στα ταξίδια.

Ο διευθυντής επιχειρήσεων της εταιρείας Άντελ Αλ Ρέντα δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η εταιρεία προβλέπει να έχει ξαναρχίσει τις πτήσεις της προς όλους τους «προορισμούς του δικτύου της» ως το καλοκαίρι του 2021.

Η αεροπορική αυτή εταιρεία, η οποία απασχολούσε περίπου 60.000 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 4.300 πιλότους, πριν από την πανδημία της COVID-19, ανακοίνωσε μια σειρά από περικοπές θέσεων εργασίας, χωρίς να διευκρινίσει αριθμό.

Ο τουρισμός είναι από καιρό ένας από τους πυλώνες της οικονομίας του Ντουμπάι, το οποίο υποδέχθηκε περισσότερα από 16 εκατ. επισκέπτες την περσινή χρονιά και ανέμενε, πριν από την εμφάνιση του νέου κορωνοϊού, 20 εκατ. το 2020.

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share