Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τον έσωσε... η δημοσιογράφος: Ταξίδευε στη Μύκονο με πλοίο που έφευγε... για Σαντορίνη

Αδιανόητο περιστατικό

27 Ιουλίου 2020 14:43
Τον έσωσε... η δημοσιογράφος: Ταξίδευε στη Μύκονο με πλοίο που έφευγε... για Σαντορίνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο περιστατικό σε ζωντανή, μάλιστα, μετάδοση, έλαβε τόπο στο λιμάνι του Πειραιά, με έναν τουρίστα να ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο πλοίο για Σαντορίνη, αλλά ο προορισμός του ήταν... η Μύκονος.

Λίγο πριν πατήσει στον καταπέλτη του πλοίου, τον προσέγγισε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, που κάλυπτε τη φυγή των εκδρομέων προς τα νησιά. Τον ρώτησε λοιπόν, ποιος ήταν ο προορισμός του. «Μύκονος», αποκρίθηκε γεμάτος χαρά ο τουρίστας, όμως όπως αποδείχθηκε τσάμπα έφαγε την ουρά και την αναμονή, καθώς το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη, ενώ στο Νησί των Ανέμων έχει σημάνει ξανά συναγερμός λόγω κορωνοϊού.

Η δημοσιογράφος τού εξήγησε ότι το πλοίο που έπρεπε να πάρει ήταν σε άλλη προβλήτα και τότε συνειδητοποίησε τη... γκέλα του κι έφυγε τρέχοντας για το σωστό καράβι.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

“Αναστατώνει” τη Μύκονο η δημοσιογράφος του Open με το καλλίγραμμο κορμί της!

Open: Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε για την Ελένη Βουλγαράκη την προηγούμενη Κυριακή, καθώς η εκπομπή “Έλα χαμογέλα” έριξε αυλαία και αναμένεται να επιστρέψει ξανά τον Σεπτέμβριο.

Η Ελένη Βουλγαράκη, λοιπόν, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο κυκλαδίτικο νησί.

Σήμερα, μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της.

Η ανάρτηση που έκανε η Ελένη Βουλγαράκη

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share