Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μυστικό για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια - Αυτή είναι η μέρα "κλειδί"

Δεν πάει το μυαλό σας

25 Ιουνίου 2020 16:19
Το μυστικό για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια - Αυτή είναι η μέρα

Αυτό είναι το μυστικό κόλπο για να κλείνετε πάντα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Μιας και ήρθε το καλοκαίρι θα ψάχνετε οικονομικούς προορισμούς και εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε.

Είτε σχεδιάζετε να πάτε στο εξωτερικό ή απλά να ταξιδέψετε στη χώρα σας, υπάρχουν επιλογές για να σας βοηθήσουν να επωφεληθείτε από φθηνότερες προσφορές. Μπορείτε να δείτε εδώ προσφορές από την Ryanair που θα σας αφήσουν άφωνους, και εισιτήρια μόνο με 8,99 ευρώ.

Το αεροπλάνο είναι ίσως το πιο ακριβό μέσο μεταφοράς. Είναι γεγονός ότι τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια εξαρτώνται από το να ανακαλύψετε την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Η επίτευξη 100% ακρίβειας για τη βελτιστοποίηση των πόρων στο πλαίσιο του ταξιδιού μας μέσω αεροπλάνου, είναι πάντα δίλημμα για νέους επαγγελματίες, ταξιδιώτες, εργαζόμενα άτομα που αξίζουν διακοπές κλπ. Δεν είναι όλοι είναι προικισμένοι με άφθονα χρήματα! Αλλά και πάλι, ο αγώνας δεν είναι χαμένος!

Απλά πρέπει να γνωρίζετε το Μοτίβο Τιμών των αεροπορικών εταιρειών! Όταν κάποιες θέσεις εξακολουθούν να είναι άδειες μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα που είναι ανοιχτές οι κρατήσεις της πτήσης, τότε ξεκινάει το Μοτίβο Τιμών. Έτοιμοι;

Πρώτον, μην προσπαθήσετε καν να κλείσετε τα εισιτήριά σας το Σάββατο. Οι εταιρείες αναμένουν να έχετε ελεύθερο χρόνο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με αποτέλεσμα η ζήτηση από επίδοξους τουρίστες να ανεβαίνει στα ύψη αυτή την περίοδο.

Αν περιμένατε η Δευτέρα να σηματοδοτεί την έναρξη των πάμφθηνων εισιτηρίων, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Θα παρατηρήσετε ότι το κόστος των εισιτηρίων αρχίζει να μειώνεται, αλλά μην εξαπατηθείτε από αυτόν τον μηχανισμό. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να συρρέουν αυτήν την ημέρα.

Εξετάζοντας το Μοτίβο Τιμών για δεκαετίες, τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια θα τα βρείτε την Τρίτη στις 15:00 EST. Αρκετά συγκεκριμένο, αλλά όντως ισχύει!

Επί του παρόντος, η πιο αποτελεσματική πλατφόρμα παρακολούθησης για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, αν είστε τύπος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε σε newsletters αεροπορικών εταιριών, για να ενημερώνεστε για τις προσφορές τους.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share