Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ήσυχο και ασφαλές: Το νησί που θα ‘χεις και του πουλιού το γάλα με 50 ευρώ την ημέρα

Μαγευτικό!

11 Ιουνίου 2020 15:58
Ήσυχο και ασφαλές: Το νησί που θα ‘χεις και του πουλιού το γάλα με 50 ευρώ την ημέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ένα απ’ τα πιο περίεργα της ζωής μας. Η ευχή όλων είναι ότι μέχρι τότε θα έχουμε ξεμπερδέψει (έστω και προσωρινά) με τον κορωνοϊό για να απολαύσουμε 90 μέρες ήλιο, πριν επιστρέψουμε για τον δεύτερο γύρο της καραντίνας!

Φέτος λοιπόν τα κριτήριά μας για το νησί που θα επιλέξουμε αλλάζουν. Δεν μας νοιάζουν τα κοσμοπολίτικα μέρη, τα πάρτι και το βραδινό… ξεσάλωμα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρούμε ένα ήσυχο, οικονομικό και ασφαλές μέρος, όπου δεν θα είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο και δεν θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας τι θα συμβεί αν ο τύπος δίπλα προβεί στο απονενοημένο διάβημα να βήξει.

Όλες αυτές τις προϋποθέσεις τις πληροί και με το παραπάνω η Σκύρος. Ένα υπέροχο νησί, με παραλίες ήσυχες, με κρυστάλλινα νερά στις οποίες μπορείς να πας και με τα πόδια.

Στο υπογράφουμε ότι με 50 ευρώ τη μέρα μπάτζετ θα κάνεις βασιλικές διακοπές, θα ξεκουραστείς και το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτεσαι είναι ο κορωνοϊός.

Το φαγητό σου θα καλυφθεί ως επί το πλείστον από το Πέρασμα με τα ωραία του κρεατικά και τα μαγειρευτά. Με 12 ευρώ το πολύ θα φας και θα χορτάσεις.

Η Μανωλιά και οι Μουριές είναι ακόμα δύο πολύ γνωστές ταβέρνες. Το καφενείο-οινομαγειρείο Μπαρμπά Γιάννης και Μαρίτσα στη χώρα είναι ακόμα μια αξιοπρεπής επιλογή. Το βραδάκι πας για το Juicy ή τη Thalassa για cocktail ή ποτό. Με 8 ευρώ είσαι άρχοντας.

Για ένα πενθήμερο η Σκύρος είναι ο ιδανικός προορισμός. Και αν οι λέξεις μπορεί να μας μη σας πείθουν, είναι βέβαιο ότι θα σας πείσουν οι εικόνες. Δείτε επίσης κι άλλα οικονομικά νησιά για να απολαύστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές φέτος στην Ελλάδα! Το Athensmagazine.gr σας λύνει τα χέρια και σας εύχεται να περάσετε υπέροχο το φετινό (δύσκολο για όλους) καλοκαίρι! Καλές βουτιές

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share