Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νησιά απόλαυση: Στο κορυφαίο μέρος της χώρας με 30 ευρώ την μέρα

Τρομερή επιλογή

26 Μαΐου 2020 08:18
Νησιά απόλαυση: Στο κορυφαίο μέρος της χώρας με 30 ευρώ την μέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σε βάζει στο κλίμα των καλοκαιρινών διακοπών σου και σου προτείνει φθηνά και ταυτόχρονα... ονειρεμένα μέρη!

Χτες σας παρουσιάσαμε το νησί - παράδεισο που θα περάσεις τον Αύγουστο με 30 ευρώ αλλά και εκείνο που είναι λίγο πιο οικονομικό και θα την βγάλεις και με 25!

Σήμερα σας πάμε Ιόνιο και τι καλύτερο από Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Λευκάδα; Ο κανόνας μεγάλος ανταγωνισμός-καλές τιμές ισχύει και εδώ στις τιμές των ξενοδοχείων. Οι τιμές των ακτοπλοϊκών είναι οι μισές και κάτω από εκείνες του Αιγαίου, το κόστος της βενζίνης όμως μέχρι να φτάσετε στα λιμάνια της δυτικής Ελλάδας τις φουσκώνει κάμποσο. Ενδεικτικά, στη Ζάκυνθο πηγαίνετε από την Κυλλήνη και γυρνάτε με κάτι λιγότερο από 18€, στην δε Κεφαλονιά και πίσω με 19€. Στην Κέρκυρα θα πάτε από την Ηγουμενίτσα και πίσω με 20€. Η δε Λευκάδα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα του νησιού χωρίς ακτοπλοϊκά.

Οι δε τιμές των δίκλινων δωματίων ξεκινούν τον Αύγουστο από 30€ στην Κέρκυρα (37€ έχει αυτό το ωραιότατο στούντιο στο Σιδάρι) από 45€ στη Ζάκυνθο από 45€ επίσης στην Κεφαλονιά και από 55€ στη Λευκάδα.

5 πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων που θα κάνεις διακοπές τον Αύγουστο με 50 ευρώ

Φέτος το καλοκαίρι και να θέλαμε κάτι διαφορετικά αναγκαστικά οι καλοκαιρινές μας αποδράσεις έχουν άρωμα ελληνικό!

Χτες σας αποκαλύψαμε εδώ στο Athensmagazine.gr το νησί που θα κάνεις διακοπές με μόλις 10 ευρώ την ημέρα, ενώ πρόσφατα είχαμε και ένα δωράκι για τους Αθηναίους της παρέας αφού σας παρουσιάσαμε το ελληνικό νησί, μια ανάσα από την Αττική, που θα περάσεις με 50 ευρώ τις διακοπές σου!

Σήμερα το πάμε ένα βήμα παρακάτω και σου ετοιμάζουμε τις διακοπές σου για τον Αύγουστο! Οι περισσότεροι από εσάς άλλωστε επιλέγετε τον συγκεκριμένο μήνα για ώρες ξεκούρασης και καλοπέρασης!

Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν τα 5 νησιά των Κυκλάδων που θα περάσεις τις διακοπές σου με 50 ευρώ την ημέρα; Ποια είναι αυτά;

Οι «μικρές» (πέραν των Κουφονησίων, που πολύ καιρό το γλίτωσαν το trend, κάποια στιγμή θα το πάθαιναν) Ηρακλειά, Δονούσα, Σχοινούσα, Ανάφη και Σίκινος έχουν ωραιότατα δωμάτια στα 50-60€ το δίκλινο τον Αύγουστο – Έχουν, επίσης, μια κάποια ανοχή στο ελεύθερο κάμπινγκ (πλην της Σχοινούσας), πολύ καλές τιμές στο φαγητό και ακτοπλοϊκά στα 70€ περίπου πήγαινε-έλα από Πειραιά.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share