Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από την Viva: Διακόπτει την πώληση αεροπορικών εισιτηρίων

Σοκ

10 Μαΐου 2020 09:34
«Βόμβα» από την Viva: Διακόπτει την πώληση αεροπορικών εισιτηρίων
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Βόμβα» έριξε η Viva όπου ανακοίνωσε ότι διακόπτει την πώληση αεροπορικών εισιτηρίων μετά από 11 χρόνια πορείας. Παράλληλα, με βάση ότι οι αεροπορικές εταιρείες δέχονται ένα ισχυρό πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού είναι αναμενόμενη και η αύξηση του κόστους των αεροπορικών εισιτηρίων.

«Η Viva διακόπτει την πώληση αεροπορικών εισιτηρίων (μετά από 11 χρόνια πορείας) και καλεί όλους να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων της Aegean, (aegeanair.com) στηρίζοντας έτσι την εθνική προσπάθεια στις αερομεταφορές».

Αυτό ανακοίνωσε η εταιρεία, καθώς διακόπτει την πώληση αεροπορικών εισιτηρίων. Σημειώνεται ότι ο κλάδος των αεροπορικών πλήττεται βαριά από την κρίση του κορωνοϊού.

Ανακοίνωση «βόμβα» από τη Lufthansa

Σε μία ανακοίνωση «βόμβα» προχώρησε η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa, η οποία θα ξεκινήσει από τις 18 Μαΐου πτήσεις από τη Φρανκφούρτη με προορισμό την Αθήνα. Παράλληλα, με βάση ότι οι αεροπορικές εταιρείες δέχονται ένα ισχυρό πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού είναι αναμενόμενη και η αύξηση του κόστους των αεροπορικών εισιτηρίων.

Σύμφωνα με το Open, η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται ύστερα από δύο μήνες κατά τους οποίους δεν πραγματοποιούνταν αερομεταφορές, ενώ πρόσθεσε ότι εντός Μαΐου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις από το Μόναχο με προορισμό την Αθήνα.

Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία, από τον Ιούνιο θα αρχίσει να εξυπηρετεί 60 προορισμούς στην Ευρώπη. Μάλιστα μεταξύ των κορυφαίων προορισμών θα είναι η Κρήτη και η Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Lufthansa «σε διάφορες χώρες ανοίγουν εστιατόρια αισθανόμαστε τη λαχτάρα των ανθρώπων που θέλουν να ταξιδέψουν». Σημειώνεται πως μέσα στα αεροσκάφη θα τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής ενώ η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share