Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση από την Turkish Airlines

Έσκασε τώρα

14 Απριλίου 2020 15:31
Έκτακτη ανακοίνωση από την Turkish Airlines
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Τουρκικές Αερογραμμές, Turkish Airlines, παρέτειναν την ακύρωση όλων των διεθνών τους πτήσεων από την 1η έως τις 20 Μαΐου λόγω της συνεχιζόμενης πορείας της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας.

Πρόσθεσε παράλληλα πως οι εσωτερικές πτήσεις της ακυρώνονται έως τις 20 Απριλίου.

«Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν από τις αρχές και για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία από την πανδημία του νέου κορονοϊού, όλες οι διεθνείς πτήσεις μας ακυρώνονται έως τις 20 Μαΐου 2020», ανακοίνωσαν οι αερογραμμές με κείμενό τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Τρομακτική εκτίμηση - "Τα διεθνή ταξίδια θα συνεχιστούν από το 2021..."

Τρομακτική είναι η εκτίμηση της Κυβέρνησης της Αυστραλίας, η οποία ισχυρίζεται ότι τα διεθνή ταξίδια θα είναι δυνατά πολύ αργότερα από αυτό που νομίζαμε. Πολλοί Αυστραλοί αναρωτιούνται πότε θα αρθούν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Είναι μια κατανοητή ανησυχία, δεδομένου ότι πολλοί έχουν κλειστεί στα σπίτια τους για πολλές εβδομάδες. Αν αναρωτιέστε αν αυτό το ταξίδι στο εξωτερικό που ελπίζατε να κάνετε στο τέλος του χρόνου επρόκειτο να συμβεί, ξανασκεφτείτε το. Προς το παρόν η Airbnb δίνει έναν εναλλακτικό online τρόπο για να ταξιδέψετε, εν μέσω της καραντίνας.

Η αυστραλιανή κυβέρνηση αποκάλυψε ότι τα διεθνή ταξίδια πιθανότατα δεν θα συνεχιστούν φέτος. Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Τουρισμού Σίμπερ Μπέρμιγχαμ δήλωσε στο ABC Breakfast για το αν μια υπερατλαντική εκδρομή στο Δεκέμβριο θα ήταν καλή ιδέα: «Δεν θα έδινα καμία εγγύηση ότι θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το ταξίδι στο εξωτερικό το Δεκέμβριο».

Αντ 'αυτού, ο υπουργός λέει ότι οι Αυστραλοί θα πρέπει πρώτα να αρχίσουν να σκέφτονται για τα εσωτερικά ταξίδια. Αρκετά κράτη και εδάφη έχουν κλείσει τα σύνορά τους εξαιτίας του κορονοϊού και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εκτός αν είναι απαραίτητο.

Ωστόσο, από τη στιγμή που αυτοί οι περιορισμοί αρχίζουν να διευκολύνουν, ο κ. Μπέρμιγχαμ ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μπουν στο αυτοκίνητο ή σε αεροπλάνο και να επισκεφθούν μερικά από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά της Αυστραλίας.

Πρόσθεσε: "Αυτή είναι μια περίοδος όπου, δυστυχώς, οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν διακοπές και δεν θα μπορέσουν να πάνε στο εξωτερικό για κάποιο χρονικό διάστημα.

"Μπορεί να υπάρχει ένα νωρίτερο χρονικό σημείο όπου γίνεται εφικτό να ξανασκεφτούμε τα εγχώρια ταξίδια. Δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψουμε να ονειρευόμαστε.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share