Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση-βόμβα από την Turkish Airlines (photos)

Σοκ!

4 Απριλίου 2020 17:24
Ανακοίνωση-βόμβα από την Turkish Airlines (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακοίνωση-βόμβα από την Turkish Airlines καθώς ανέστειλε όλες τις εγχώριες πτήσεις έως τις 20 Απριλίου, όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Bilal Eksi μέσω Twitter. Με ολόκληρο των κλάδο των αερομεταφορών δέχεται ισχυρό πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα πολλές αεροπορικές εταιρείες να κινδυνεύουν να πτωχεύσουν.

Η απόφαση έρχεται μετά την απαγόρευση εισόδου και εξόδου από την Τουρκία από 31 πόλεις για 15 ημέρες, καθώς χρειάστηκαν περισσότερα μέτρα για να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του κορωναϊού. Το μέτρο αποκλείει τη μεταφορά βασικών αγαθών.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας είχε ήδη αναστείλει όλες τις διεθνείς πτήσεις μέχρι την 1η Μαΐου και είχε περιορισμένες υπηρεσίες σε 14 πόλεις του έθνους.

Telegraph: "Η Ελλάδα είναι η χώρα που θα πάμε μετά την καραντίνα" - Και αυτά είναι τα 2 νησιά που θα γίνει πανικός

Σε ένα άρθρο πραγματικό ύμνο για την Ελλάδα η βρετανική Telegraph γράφει ότι η χώρα που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί!

Σε ένα άρθρο πραγματικό ύμνο για την Ελλάδα και την ομοργιά της η βρετανική Telegraph γράφει ότι η χώρα που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί για να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του κορωνοϊού είναι η Ελλάδα. Άλλωστε ο τουρισμός έχει πληγεί σε τεράστιο βαθμό από την πανδημία.

Στο άρθρο του στην Telegraph Όλιβερ Σμιθ προτείνεται η διαμονή σε κάποιο νησί και περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις εικόνες στους αναγνώστες του για να τους κάνει να ονειρεύονται μετά τον κορωνοϊό.

«Τα περισσότερα μοναστήρια στα νησιά διαθέτουν υπέροχες αυλές όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα ενώ δίπλα θα υπάρχει και κάποιο παρεκκλήσι γεμάτο με εικόνες. Αν είστε τυχεροί μπορείτε να βρεθείτε σε μοναστήρι που θα διαθέτει έναν μοναχό», γράφει μεταξύ άλλων.

Δίνει και συμβουλές για το φαγητό και περιγράφει πως θα πρέπει να είναι η ταβέρνα που θα επισκεφθεί κανείς.

«Θα πρέπει να είναι οικογενειακή, να έχει αρκετές γάτες – μία από τις οποίες είναι συνήθως έγκυος. Το τραπέζι να καλύπτεται από ένα τεράστιο χάρτινο τραπεζομάντηλο που θα μένει στη θέση του καθώς θα το κρατάνε πλαστικά κλιπς. Η αλατιέρα θα πρέπει να έχει μέσα της ρύζι και το μενού να περιλαμβάνει απαραιτήτως τζατζίκι, ντολμάδες, τηγανητό κολοκύθι, σουβλάκι, κλέφτικο, στιφάδο, χωριάτικη σαλάτα, καλαμάρι και τυρόπιτα. Η ρίγανη θα βρίσκεται παντού».

Και συνεχίζει: «Το κρασί θα πρέπει να είναι ανησυχητικά φτηνό, να σερβίρεται με το λίτρο και να βελτιώνεται κάθε φορά που δοκιμάζεις το φαγητό».

Για τις παραλίες, ο Βρετανός δημοσιογράφος προτείνει τις πιο ερημικές, που περιτριγυρίζονται από βραχώδεις καταπράσινους όγκους και ενδεχομένως να διαθέτουν μια μικρή ταβέρνα που σερβίρει φρέσκο ψάρι και κρύα μπύρα. «Τι άλλο χρειάζεστε;», αναρωτιέται ο Βρετανός δημοσιογράφος.

Προτείνει ένα νησί των Κυκλάδων, την Τήνο και ένα των Σποράδων, την Σκόπελο.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share