Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Δούσης: Χρήσιμες συμβουλές για το TripAdvisor… για να μην την πατήσετε!

Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί!

7 Φεβρουαρίου 2020 13:35
Τάσος Δούσης: Χρήσιμες συμβουλές για το TripAdvisor… για να μην την πατήσετε!

Ο Τάσος Δούσης σας αποκαλύπτει τα “μυστικά” του TripAdvisor και σας παρουσιάζει χρήσιμες συμβουλές για να μην… την πατήσετε, όπως έκανε χτες και με τα εισιτήρια της Ryanair!

Οι περισσότεροι θα έχετε παρατηρήσει ότι σε μια απλή αναζήτηση εστιατορίων στο διαδίκτυο σας βγαίνει συνήθως πρώτα μια λίστα του TripAdvisor όπου σας παρουσιάζει τα κορυφαία εστιατόρια ανά προορισμό αλλά και ανά κατηγορία. Πόσο αξιόπιστες είναι όμως αυτές οι λίστες;

Ο Τάσος Δούσης σας τονίζει ότι όσα διαβάζετε στο TripAdvisor μπορεί να μην ισχύουν καθώς πολλά σχόλια αποδεικνύεται πως είναι fake. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις χρήσιμες συμβουλές του έμπειρου ταξιδιώτη για το TripAdvisor, για να μην την πατήσετε! Μη χάσετε και τις συμβουλές από τον Τάσο Δούση για τη Ryanair!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην Βόρεια Ταϊλάνδη! Μην χάσετε το νέο επεισόδιο (video)

Oι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση αυτό το Σάββατο 8/2 στις 20:00 στο OPEN TV, θα μας χαρίσουν ένα μαγικό ταξίδι σε έναν ξεχωριστό προορισμό, τη Βόρεια Ταϊλάνδη!

Στο νέο επεισόδιο θα απολαύσετε τις πιο μαγικές εικόνες της Ταϊλάνδης. Ένα μοναδικό ταξίδι στο “Χρυσό Βορρά”!

Να σας θυμίσουμε και τον super διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι για 2 στην Ρώμη, από τον Τάσο Δούση και τις «Εικόνες»!

Ο Τάσος Δούσης μας παρουσιάζει έναν προορισμό που «μαγεύει» κάθε ταξιδιώτη, μιας και ο ταξιδιώτης εδώ συναντάει και το γνωστό “Χρυσό Τρίγωνο”!

Πάρτε μία πρώτη γεύση από το Trailer και μην χάσετε το νέο συναρπαστικό επεισόδιο το Σάββατο 08/02 στις 20:00:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

O Τάσος Δούσης και οι "Εικόνες" χτύπησαν "κόκκινο" με το 2ο μέρος της ξενάγησης στην Μπανγκόκ!

Στα "κόκκινα" έφτασε την τηλεθέαση για ακόμη μια φορά ο Τάσος Δούσης με τις μαγευτικές "Εικόνες" καθώς το βράδυ του Σαββάτου ταξιδέψαμε μέσα από την συχνότητα του Open στην εξωτική Μπανγκόκ! Όπως το 1ο μέρος της ξενάγησης, έτσι και το 2ο μας καθήλωσε και πάλι μπροστά από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Με lead in από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού 4,7% στο πρώτο τέταρτο παρουσίασε απίστευτη δυναμική και έφτασε το 7,6% συνεχίζοντας με 8,4% - 11,1%, ενώ παρέδωσε την σκυτάλη στο επόμενο πρόγραμμα με το απίστευτο 12,9% στο τελευταίο τέταρτο.

Απέναντι του ο ανταγωνισμός έχασε σε σημεία αφού το δελτίο ειδήσεων του STAR στο τέταρτο που οι Εικόνες έπιασαν το 12,9% εκείνο έπεσε στο 6,8% ενώ αντίστοιχα το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στο 10,4%.

Εννοείται πως η «σύγκρουση» τόσο με τον ALPHA όσο και με τον ΑΝΤ1 ήταν αναπόφευκτη αφού αντιστοίχως στο τελευταίο τέταρτο - 12,9% - των Εικόνων, η σειρά Γοργόνες και Μάγκες αισθάνθηκαν την ανάσα του με το 15,4% ενώ η σειρά Ο τρελός τα έχει 400 έχασε με 11,2%.

Στο σύνολο του δυναμικού κοινού, λοιπόν, το Σάββατο 1/2 οι ΕΙΚΟΝΕΣ του Τάσου Δούση έκαναν 10% και στο σύνολο των τεσσάρων τετάρτων έφεραν το κανάλι OPENTV στη δεύτερη θέση μετά τον ALPHA!

Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε για ακόμα μια φορά την στήριξη και την εκτίμησή του σε ένα από τα πιο ποιοτικά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης.

Αν θες να δεις το συγκλονιστικό αυτό επεισόδιο ή ακόμα περισσότερα ταξίδια από τον Τάσο Δούση επισκέψου τώρα το κανάλι του στο YouTube!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share