Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τάσος Δούσης: Συμβουλές για τα φθηνά εισιτήρια της Ryanair και οι... παγίδες!

Όσα πρέπει να ξέρετε για να μην την πατήσετε!

6 Φεβρουαρίου 2020 11:08
Τάσος Δούσης: Συμβουλές για τα φθηνά εισιτήρια της Ryanair και οι... παγίδες!

Ταξιδεύοντας κανείς με τη Ryanair μπορεί να “κερδίζει” με τα φθηνά εισιτήρια, όμως προσοχή, καθώς κρύβονται παγίδες! Ο Τάσος Δούσης, ο οποίος έχει παρουσιάσει και tips για τις θέσεις στο αεροπλάνο, σας δίνει συμβουλές για μην… την πατήσετε με τα εισιτήρια.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε πάντα φθηνά εισιτήρια και να μην την πατήσετε κάνοντας κράτηση στη Ryanair, αλλά και άλλες αεροπορικές εταιρείες;

Ανακαλύψτε τις συμβουλές του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

"Θα καταρρεύσει η πατρίδα και εσείς δεν θα...": Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις!

Θέση για τις πολιτικές εξελίξεις και σχέσεις Ελλάδος - Τουρκίας πήρε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην Βόρεια Ταυλάνδη το ερχόμενο Σάββατο, επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη σχολίασε τις κινήσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το μεταναστευτικό και την θέση θέση της κυβέρνησης, τονίζοντας πως κάποια στιγμή θα καταρρεύσει η χώρα και εμείς θα ψάχνουμε τι έχει συμβεί!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα σχολίασε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Δεν χρειάζεται δράμα στη ζωή, όταν δεν υπάρχει"

Μια την... συνήθεια πολλών στις μέρες να δραματοποιούν τις καταστάσεις μίλησε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος με την ευκαιρία σας χαρίζει ένα μοναδικό ταξίδι στην Ρώμη, αναφέρθηκε σε μια προσωπική εμπειρία από συνάντηση που είχε με μια φίλη του!

Με αφορμή και την τραγωδία με τον Κόμπι Μπράιαντ, ο Τάσος Δούσης ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε τα προβλήματά μας γιατί ήταν έρχεται η πραγματική τραγωδία στην ζωή έρχεται ως... τάγμα!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Σ' αυτή την περιοχή της Αθήνας υπάρχει μια φυλή γυναικών με σούπερ χαρακτηριστικά"!

Μια προσωπική ιστορία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram o Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος μετά την... κριτική του στο MasterChef, αναφέρθηκε στις πιο κούκλες και... τρελές γυναίκες της Αθήνας, περιγράφοντας μια προσωπική ιστορία που του συνέβη το βράδυ της Τετάρτης!

Σε ποια περιοχή της Αθήνας θα βρεις τις πιο ωραίες γυναίκες αλλά ταυτόχρονα και τρελές; Δείτε στα παρακάτω βίντεο του Τάσου Δούση στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε:

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share