Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Το σπίτι της Barbie είναι αληθινό και προς ενοίκιαση! (Photos)

Ένα όνειρο πραγματοποιείται!

18 Οκτωβρίου 2019 16:30
Απίστευτο: Το σπίτι της Barbie είναι αληθινό και προς ενοίκιαση! (Photos)

Την επέτειο των 60χρόνων της Barbie αποφάσισε να γιορτάσει η δημοφιλής πλατφόρμα Airbnb, αποφασίζοντας να προσφέρει διαμονή στο γνωστό σπίτι της Barbie στο Μαλιμπού! Μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγαμτικότητα και να ζήσετε σαν πριγκίπισσες για λίγο!

Δείτε επίσης: Airbnb: Σας έχουμε προτάσεις για ένα τέλειο φθινόπωρο!

Μπορείτε να νοικιάσετε το σπίτι για μια διήμερη διανυκτέρευση από την Κυριακή 27 μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, για μόλις 60 δολάρια την βραδιά, με δωμάτιο για τον ίδιο και τρία ακόμη άτομα.

Η πολυτελής βίλα, με βασικό χρώμα φυσικά το ροζ, έχει διαμορφωθεί ανάλογα ώστε να μοιάζει με το χαρακτηριστικό παραθαλάσσιο σπίτι της Barbie, και βρίσκεται στην καρδιά του Μαλιμπού έχοντας θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Εκτός από δυο κρεβατοκάμαρες και δυο μπάνια, το σπίτι περιλαμβάνει επίσης διάφορους και άλλους χώρους, όπως μια αίθουσα κινηματογράφου, γήπεδο, χώρο διαλογισμού, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πισίνα και πολλά άλλα.

Τα πιο ιδιαίτεριο μέρος είναι η ντουλάπα, που διαθέτει μια τεράστια γκαρνταρόμπα από κανονικών διαστάσεων ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της Barbie, από τα τελευταία 60 χρόνια, ανάμεσά τους διάφορες στολές από τα επαγγέματα της κούκλας αυτές τις δεκαετίες, οπότε οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ντυθούν από αστροναύτες μέχρι πυροσβέστες.

Η ενοικίαση συνοδεύεται επίσης από διάφορες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων περιποίηση μαλλιών από την hairstylist των διασήμων Τζεν Ατκίν και μαθήματα ξιφασκίας από την Ολυμπιονίκη Ιμπντιχάτζ Μουχαμάντ.

Κρήτη: Μετατρέπουν σπηλιές λεπρών σε Airbnb!

Το Aibrnb έχει κυριαρχήσει και μετατρέψει κάθε σπιθαμή διαμερίσματα, πολυκατοικίες ακόμη και αυλές σε καταλύματα. Αυτή την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκαν και στην Κρήτη και δημιούργησαν μέσα σε σπηλιές δωμάτια προς ενοίκιαση, Airbnb, και είναι φανταστικό! Αποτελεί μια καινοτομία και δίνει στις διακοπές σας διαφορετική νότα.

Διαβάστε επίσης: Airbnb: Σας έχουμε προτάσεις για ένα τέλειο φθινόπωρο!

Ο Μανόλης Γιανναδάκης, πριν από 17 χρόνια, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αγόρασε σπηλιές στη Χρυσοπηγή ή Μεσκινιά της Κρήτης, τις οποίες πλέον θα νοικιάσει μέσω Aibnb. Αυτό δεν είναι το πρώτο «ασυνήθιστο ακίνητο» που υπάρξει στην Κρήτη, καθώς στο Παλαιόκαστρο νοικιάζεται μέσω Airbnb ένα κρεβάτι σε εξωτερικό χώρο με ταβάνι τον έναστρο ουρανό. Είναι, όμως, σίγουρα, ένα ακόμη Airbnb που προκαλεί αίσθηση.

Βίντεο από τις σπηλιές του Airbnb

Ο κ. Γιανναδάκης φιλοδοξεί οι πέντε σπηλιές, όπου η θερμοκρασία στο εσωτερικό τους αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου, να είναι έτοιμες λίγο πριν τη νέα τουριστική σεζόν. Ο ιδιοκτήτης ξενάγησε την κάμερα της «Νέας Κρήτης» στις σπηλιές και τους χώρους, όπου ετοιμάζεται να στήσει υπαίθριο καφενέ και τζακούζι σε σπηλιά. Στόχος του είναι οι τουρίστες να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία διαμονής, αλλά και να μάθουν την ιστορία του τόπου.

Πρέσπες: Ένα μαγικό Airbnb, απέξω άθικτο από μέσα σαν λοφτ

Στην άκρη ενός δάσους στο χωριό Οξυά Πρεσπών υπάρχει ένα σπίτι Airbnb που κλείνει μέσα του όλη τη γαλήνη και απλότητα του τοπίου.

Δείτε επίσης: Θες να γίνεις πειρατής; Το Airbnb θα σε βοηθήσει!

Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τη Μικρή Πρέσπα, υπάρχει ένα πέτρινο σπίτι που χρονολογείται από 1920. Η Μυρτώ, η οικοδέσποινα του σπιτιού, το αγόρασε πριν από 10 χρόνια, καθώς ερωτεύτηκε την περιοχή. Τότε, ήταν ένα μικρό ερείπιο, ωστόσο, εκείνη είδε την ομορφιά του και αποφάσισε να την αναδείξει. Ως αρχιτέκτονας, άρχισε σιγά-σιγά να το ανακατασκευάζει, χρησιμοποιώντας οικολογικά υλικά, εναρμονίζοντας το σπίτι με το τοπίο, κάνοντάς το ένα κομμάτι της γης.

Το σπίτι αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο. Από τη μία πλευρά υπάρχει η κουζίνα και η τραπεζαρία και από την άλλη δύο κρεβάτια.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, ενώ αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει είναι το ξύλινο τραπέζι.

Ολα έχουν σχεδιαστεί από την ίδια την οικοδέσποινα και κατασκευάστηκαν από φίλους της και ξυλουργούς της περιοχής με τοπικά ξύλα και υλικά. Φυσικά, διαθέτει τζάκι και θέρμανση για τις κρύες νύχτες.

Μπορεί να έχουμε δει πολυτελέστατα Airbnb, ωστόσο, η απλότητα και οι καθαρές γραμμές κάνουν αυτό το σπίτι λίγο πιο ξεχωριστό από τα άλλα.

Το περιβάλλον είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ηρεμία και επιθυμούν να ξεφύγουν από τη βουή και τα άγχη της πόλης.

Η φύση απλώνεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη, ο οποίος δεν αναζητά περιττές πολυτέλειες και έχει διάθεση να ανακαλύψει την αγνότητα της περιοχής.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share