Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Το πιο φθηνό νησί στην Ελλάδα για αξέχαστες διακοπές!

Δείτε ποιο είναι!

18 Αυγούστου 2019 14:40
Το πιο φθηνό νησί στην Ελλάδα για αξέχαστες διακοπές!

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το πιο φθηνό νησί στην Ελλάδα...

Κι όμως, υπάρχει ένα πανέμορφο και είναι το πιο ιδανικό από όλα. Δείτε ποιο είναι αυτό και κλείστε διακοπές πρώτοι…

Μιλάμε για τους μαγικούς Φούρνους της Ικαρίας όπου μπορείτε να κάνετε τις πιο όμορφες και αξέχαστες διακοπές της ζωής σας.

Οι Φούρνοι είναι ένας από τους πιο οικονομικούς προορισμούς της Ελλάδας μιας και με 250 ευρώ μπορείτε να περάσετε στο νησί 5 μέρες.
Παραλίες σε κοντινές αποστάσεις και νόστιμο φαγητό είναι τα δύο πράγματα που σίγουρα θα βρείτε στους Φούρνους. Τι άλλο θέλετε;

 το πιο φθηνό νησί στην Ελλάδα

Με 58 ευρώ μόλις μπορείτε να φτάσετε στο νησί από τον Πειραιά (στα 58 ευρώ συμπεριλαμβάνεται και η επιστροφή).

Τι πρέπει να έχουμε πάντα μέσα στην βαλίτσα των διακοπών;

Με 10 ευρώ μπορείτε να φάτε τα πιο νόστιμα ψάρια και με 5 ευρώ πεντανόστιμους μεζέδες την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου στο πανηγύρι της Παναγίας στο λιμάνι.

 το πιο φθηνό νησί στην Ελλάδα

Πρόκειται για ένα “παρθένο” νησί που σίγουρα πρέπει να παραμείνει “παρθένο”!
Με λίγα λόγια στους Φούρνους θα χαλαρώσετε, θα φάτε καλά, θα κολυμπήσετε σε παρθένα, καθαρά νερά και θα περάσετε το πιο οικονομικό καλοκαίρι της ζωής σας.

Ψηφίστηκε ως το πιο όμορφο νησί της Ευρώπης και είναι...ελληνικό!

Ψηφίστηκε ως το πιο όμορφο νησί της Ευρώπης και είναι...ελληνικό!

Μία ακόμα διάκριση για τα Ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα για την Μήλο, η οποία ψηφίστηκε από τους πολυάριθμους αναγνώστες του κορυφαίου αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Travel and Leisure». Παράλληλα, τρία ακόμη ελληνικά νησιά περιλαμβάνονται στην κορυφαία 15άδα της κατηγορίας και συγκεκριμένα η Κρήτη στη 2η θέση, η Πάρος στην 4η θέση και η Σαντορίνη στην 5η θέση.

Η ιστοσελίδα του περιοδικού επισημαίνει ότι «η Ελλάδα κυριαρχεί στην κατηγορία αυτή», ενώ ειδικότερα για τη Μήλο αναφέρει: «Είναι γνωστή ως ο τόπος όπου ανακαλύφθηκε το περίφημο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου. Όμως οι επισκέπτες εξακολουθούν να βρίσκουν τους δικούς τους θησαυρούς […]. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, πεζοπορήστε τους ηφαιστειακούς κρατήρες, περιπλανηθείτε στα μνημεία ή χαλαρώστε στις καλυμμένες με λευκή άμμο παραλίες με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά. Ακόμη και ο μεγαλύτερος οικισμός, ο Αδάμαντας, που διαθέτει δύο μουσεία και πολλά boutique hotels, παραμένει σε μεγάλο βαθμό απαλλαγμένος από τα πλήθη που κατακλύζουν άλλα ελληνικά νησιά. Και, όπως επεσήμανε ένας λάτρης του νησιού «παραμένει πολύ προσιτό”».

undefined

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις των αναγνωστών του περιοδικού, τα τέσσερα αυτά ελληνικά νησιά περιλαμβάνονται επίσης στα δημοφιλέστερα παγκοσμίως (Best Islands in the World), με τη Μήλο να καταλαμβάνει την 4η θέση, η Κρήτη την 7η θέση, η Πάρος την 11η θέση και η Σαντορίνη την 14η θέση. «Τα ελληνικά νησιά είναι από καιρό τα αγαπημένα των αναγνωστών του περιοδικού για τη διακριτική φυσική ομορφιά τους, το εξαίρετο φαγητό και τον αρχαίο πολιτισμό τους, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να είναι η χώρα με την μεγαλύτερη αντιπροσώπευση στην κατηγορία αυτή» σχολιάζει σχετικά η ιστοσελίδα του περιοδικού.Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 16 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη, ενώ το βραβείο για τη Μήλο θα παραλάβει η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ ΗΠΑ Μαρία Κριθαριώτη.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share