Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φτιάχνω βαλίτσες για νέες περιπέτειες!

Για να ζήσεις και εσύ την περιπέτεια μπες στο cosmote.gr/roamingexperience

5 Οκτωβρίου 2018 16:30
Φτιάχνω βαλίτσες για νέες περιπέτειες!

Λατρεύω τα ταξίδια. Μικρά και μεγάλα, κοντινά και μακρινά. Βλέπεις όταν ήμουν πιτσιρικάς έβλεπα τον πατέρα μου που ήταν πιλότος να γυρίζει σπίτι μετά από κάθε του πτήση γεμάτος εμπειρίες και εικόνες, οπότε τώρα προσπαθώ κι εγώ να τον φτάσω στο μικρό του δαχτυλάκι με αποδράσεις σε μαγικούς προορισμούς του κόσμου!Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από το Πάσχα έγινα για λίγο Χαϊλάντερ κι έκανα τις πιο συναρπαστικές διαδρομές της ζωής μου στα καταπράσινα βουνά της Σκοτίας - εννοείται πως στη λίμνη Λoχ Νες τα δώσαμε όλα με την παρέα μου και ανεβάζαμε Ιnsta stories το ένα μετά το άλλο- ενώ το καλοκαίρι πήγα προς Ιταλία μεριά αφού έκανα ένα trip μέχρι τα Cinque Terre στην Ιταλική Ριβιέρα που ήταν... όλα τα λεφτά.

Φοβερά τοπία, παραμυθένια χωριά και εγώ να τα δίνω όλα στο Instagram και στα social media, χάρη στην CΟSMOTE που έχει Roaming σε όποια γωνιά της γης και αν βρεθείς. Τώρα που έμαθα και για τον πρωτότυπο διαγωνισμό που υπόσχεται να σε ταξιδέψει «ως την άκρη του κόσμου»... ετοιμάζω ξανά βαλίτσες, αφού τέσσερις νικητές, μαζί με ένα ακόμα άτομο της επιλογής τους, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τέσσερις απίθανους προορισμούς.

Και να σου πω κάτι; Θέλω να πάω παντού! Και στο άγριο βουνό Vestrahorn, στην Ισλανδία, αλλά και στην αυθεντική αμερικανική επαρχιακή πόλη Nowhere, της Οκλαχόμα. Εννοείται, πως θεωρώ το ταξίδι στους επιβλητικούς λόφους του Devilsmother, στην Ιρλανδία όνειρο ζωής και ... το να βρεθώ στην πυκνή ζούγκλα του World's End, στο εθνικό πάρκο Horton Plains, στην Σρι Λάνκα μαγική ευκαιρία, από αυτές που εμφανίζονται μόνο μια φορά στη ζωή σου.

Το καλύτερο; Αν κερδίσω, θα αξιοποιήσω τις δυνατότητες των υπηρεσιών Roaming της CΟSMOTE στο έπακρο και θα δείξω live κάθε λεπτό της περιπέτειας μέσα από τα social media. Αυτό είναι! Να πηγαίνεις μέχρι «το τέλος του κόσμου» και να το μοιράζεσαι με όλους τους followers σου. Δεν χάνω λεπτό και δηλώνω άμεσα συμμετοχή (έχω περιθώριο έως τις 25/10), στο ειδικό microsite του διαγωνισμού www.cosmote.gr/roamingexperience.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share