Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νησιά που δεν κατοικήθηκαν πότε και παρέμειναν θεϊκά! Ποια είναι τα πιο... παρθένα μέρη της Γης;;; (PHOTOS)

8 Απριλίου 2013
Νησιά που δεν κατοικήθηκαν πότε και παρέμειναν θεϊκά! Ποια είναι τα πιο... παρθένα μέρη της Γης;;; (PHOTOS)

Από τους κόλπους του Μεξικού μέχρι τις ακτές της Ιαπωνίας και από την Χαβάη μέχρι την Αυστραλία διάσπαρτα μέσα σε θάλασσες και ωκεανούς, βρίσκονται ακατοίκητα νησιά που αποτελούν πραγματικούς επίγειους παράδεισους.

Τα ίχνη ανθρώπινης ζωής είναι ελάχιστα. Πλούσια βλάστηση, σπάνια είδη ζωής, εξωτική χλωρίδα και πανίδα συνθέτουν το τοπίο των παρακάτω «ανεξερεύνητων» νησιωτικών προορισμών.

Okunoshima, Ιαπωνία

Το νησί Okunoshima, βρίσκεται λίγο έξω από τις ακτές της Ιαπωνίας και κατοικείται... μόνο από λαγούς. Η ανθρώπινη ζωή είναι άγνωστη εκεί, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα από το 1929 έως το 1945, η περιοχή αποτελούσε «αποθήκη» για τα χημικά όπλα του ιαπωνικού αυτοκρατορικού στρατού. Σήμερα οι λαγοί που «κατοικούν» στην περιοχή, αποτελούν κυρίως πειραματόζωα.

Jaco, ανατολικό Timor, Ασία

Το νησί Jaco θεωρείται ιερός τόπος, καθώς κανείς ποτέ δεν εγκαταστάθηκε μόνιμα στην περιοχή. Οι τουρίστες έχουν τη δυνατότητα να κατασκηνώνουν στο νησί, ενώ επιτρέπονται και ημερήσιες εκδρομές και ξεναγήσεις. Οι επισκέπτες μεταφέρονται στο νησί με τις βάρκες των ντόπιων ψαράδων και μπορούν άνετα να ψαρέψουν ή να κάνουν καταδύσεις. Μπορείτε να απολαύσετε τις αμμώδεις ακτές αλλά και να «εξερευνήσετε» τους άγριους πληθυσμούς πουλιών και άλλων ζώων, που έχουν βρει «καταφύγιο» στην περιοχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ & ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ www.travelstyle.gr
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share