Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Υπάρχει τελικά λόγος που κλείνουμε τα κινητά μας στο αεροπλάνο;

Τι ισχύει;

19 Σεπτεμβρίου 2018 18:07
Υπάρχει τελικά λόγος που κλείνουμε τα κινητά μας στο αεροπλάνο;

Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για τη ζωή του πληρώματος των αεροπορικών εταιρειών, αν και οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι αυτή η δουλειά δεν είναι τόσο λαμπερή όσο φαίνεται.

Μια αεροσυνοδός που δουλεύει σε μεγάλη αμερικανική αεροπορική εταιρεία, η οποία ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη, για να μην χάσει τη δουλειά της και έχει το ψευδώνυμο «Betty», εξήγησε ότι η ζωή μιας σύγχρονης αεροσυνοδού απέχει πολύ από την αίγλη και τη λάμψη της χρυσής εποχής των αεροπορικών εταιρειών, αν και ακόμη υπάρχει αρκετό σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ.

Μεταξύ άλλων πολύ ενδιαφερουσών πληροφοριών, ανέφερε τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα με τα κινητά τηλέφωνα στις πτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Έρχεται απίστευτος καύσωνας για την εποχή..."

«Κανείς δεν κλείνει το κινητό του. Ούτε καν εγώ. Όλες αυτές οι οδηγίες είναι προληπτικές. Αφήστε το τηλέφωνό σας ανοιχτό. Κανείς δεν νοιάζεται», λέει εμφατικά η Betty.

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να συμβεί το οτιδήποτε για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε. Τα συστήματα ελέγχου ενός αεροσκάφους πλέον έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ, που δεν θα επηρεάζονταν σε καμιά περίπτωση. Οι κανονισμοί άλλωστε ισχύουν εδώ και αρκετά χρόνια, από την εποχή που δεν υπήρχαν συσκευές όπως τα tablets. Οι κανονισμοί ήδη έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν, και κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις συσκευές του σε λειτουργία πτήσης. Τα αμέσως επόμενα χρόνια θα υπάρξουν ακόμη περισσότερες αλλαγές.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share