Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι παραλίες του κόσμου με τα πιο γαλάζια νερά: Ποια ελληνική βρίσκεται στην λίστα!

Κλείσε αεροπορικά και τρέχα να κολυμπήσεις στα νερά της!

22 Απριλίου 2018 12:22
Οι παραλίες του κόσμου με τα πιο γαλάζια νερά: Ποια ελληνική βρίσκεται στην λίστα!

Μερικές φορές αυτό που χρειαζόμαστε όταν θέλουμε να αποδράσουμε από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, είναι μια εκδρομή στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα το να κοιτάμε τα ήρεμα, γαλανά νερά. Ίσως και μια ματιά σε βίντεο και εικόνες από εντυπωσιακές παραλίες την ώρα που βρισκόμαστε στο γραφείο, να αρκεί για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα.

Αυτές είναι οι παραλίες που κόβουν την ανάσα με την ομορφιά και το εντυπωσιακό χρώμα του νερού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φως στο τούνελ: Εξέλιξη σοκ με τον 32χρονο αγνοούμενο! Βρέθηκαν τα ρούχα του σε βουνό στο Άργος...

  1. Εγκρεμνοί, Λευκάδα


Είναι δύσκολο να μην βρεθεί κάποιο σημείο στη Λευκάδα που να μην έχει φανταστική θέα των κρυστάλλινων νερών του Ιονίου, αλλά η παραλία Εγκρεμνοί είναι αυτή που ξεχωρίζει.

2. Λίμνη Crater, Όρεγκον


Τα βαθιά μπλε νερά που περικλύουν το όρος Mazama, κάνουν τη λίμνη Crater μια από τις πιο όμορφες λίμνες της Αμερικής. Η λίμνη Crater, που βρίσκεται στο νότιο Όρεγκον, είναι και η πιο βαθιά λίμνη στις Ηνωμένες Πολιτείες, με βάθος στα 1,943 πόδια και τις αχτίδες του ηλίου να φτάνουν στα 400 πόδια κάτω από το νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (22/04) το έπαθλο άνεσης!

3. Con Son, Vietnam



Τοποθετημέη στα 100 μέτρα από το Βιετνάμ, οι παραλίες του Con Son έχουν ιδιαίτερα χρώματα και η άμμος είναι χρυσή. Για περισσότερο τιρκουάζ χρώμα, μπορείτε να κατευθυνθείτε στη λίμνη Dam Tre Bay.

4. Ambergis Caye, Belize



Μια βόλτα με τη βάρκα στον ύφαλο έξω από την Αυστραλία, θα συναντήσετε τον παράδεισο των δυτών, το Ambergris Caye στην Belize. Εκεί και ανάμεσα στα γαλανά νερά, υπάρχουν καρχαρίες και άλλα θαλάσσια ζώα. Τα νερά όμως είναι συγκλονιστικά και λάμπουν όλες τις ώρες της ημέρας.

Πηγή: huffingtonpost.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share