Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα τριήμερα των αργιών του 2018 & προτάσεις για να ταξιδέψεις!

26 Ιανουαρίου 2018 09:55
Τα τριήμερα των αργιών του 2018 & προτάσεις για να ταξιδέψεις!

Για να προλάβουμε να επισκεφτούμε διαφορετικές περιοχές δε θα χρειαστεί να σταματήσουμε ό,τι άλλο κάνουμε, αυτό που χρειαζόμαστε είναι καλή οργάνωση.

Βάλ’τα όλα κάτω στο ημερολόγιο σου, εκμεταλλεύσου τις αργίες της χρονιάς στο έπακρο (χρησιμοποίησε σωστά την άδειά σου!) και όργανωσε τα ταξίδια, τις αποδράσεις και τις εκδρομές της χρονιάς!

Τριήμερα/τετραήμερα του 2018

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: 17– 19 Φεβρουαρίου

Η αργία της Μεγάλης Παρασκευής και της Δευτέρας του Πάσχα δημιουργούν το 4ήμερο του Πάσχα στις 6 – 9 Απριλίου

Με μια μέρα άδεια δημιουργείται το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς: 28 Απριλίου – 1 Μαΐου (Τρίτη)

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: 26 – 28 Μαΐου (Δευτέρα)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές εξελίξεις με την μητέρα του βρέφους που το άφησε να καεί: Για ποιο λόγο την είχε καταγγείλει στο παρελθόν η 16χρονη κόρη της!

Πάρε μια μέρα άδεια στις 24 του Δεκέμβρη και μάζι με την αργία της ημέρας των Χριστουγέννων (Τρίτη) και της σύναξης της Θεοτόκου (Τετάρτη) κλείσε το 2018 με ένα μοναδικό 5ήμερο ταξίδι από 22 εώς 26 Δεκεμβρίου.

Όλες οι επίσημες αργίες του 2018

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου: Πρωτοχρονιά
Σαββατο 6 Ιανουαρίου: Θεοφάνεια
Δευτερα 19 Φεβρουαρίου: Καθαρά Δευτέρα
Κυριακη 25 Μαρτίου: Επέτειος της Επανάστασης του 1821
Παρασκευη 6 Απριλίου: Μεγάλη Παρασκευή
Κυριακη 8 Απριλίου: Άγιο Πάσχα
Δευτερα 9 Απριλίου: Δευτέρα του Πάσχα
Τριτη 1 Μαΐου: Πρωτομαγιά
Δευτερα 28 Μαΐου: Αγίου Πνεύματος
Τεταρτη 15 Αυγούστου: Κοίμηση της Θεοτόκου
Κυριακη 28 Οκτωβρίου: Επέτειος του «Όχι»
Τριτη 25 Δεκεμβρίου: Χριστούγεννα
Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου: Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων

Προτάσεις για ταξίδι στην Ελλάδα τα τριήμερα/τετραήμερα του 2018

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: 17– 19 Φεβρουαρίου

Πού θα πετάξεις αετό φέτος; Θα σας πρότεινα να πάτε μια βόλτα προς Πελοπόννησο.

Η Ναύπακτος είναι υπέροχη και ιδανική για οικογενειακές διακοπές ή ζευγαρό-κατάσταση. Αν πάλι είστε παρέα, τότε καλύτερα πάρτε τη στολή σας και τον δρόμο για Πάτρα!

Αρχοντική διαμονή στης Πέπως

H πρόταση μας είναι το boutique ξενοδοχείο «Αρχοντικό της Πέπως». Θα το βρεις στο κέντρο της Ναυπάκτου. Προσφέρει μοναδικά διακοσμημένα, ρουστίκ δωμάτια με χειροποίητες λεπτομέρειες και απαλά χρώματα. Το κτίριο του ξενοδοχείου χρονολογείται από το 1850 και συνδυάζει νεοκλασσικά και σύγχρονα στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Πασίγνωστη εγκυμονούσα χώρισε τον αγαπημένο της λόγω τρίτου προσώπου!

Πολυέλαιοι, διακοσμημένες οροφές και αυθεντικά έργα τέχνης θυμίζουν τη γοητεία μιας άλλης εποχής. Τα ρομαντικά δωμάτια διαθέτουν ξύλινo δάπεδo και χειροποίητα κρεβάτια με στρώματα Cocomat. Το πολυτελές μάρμαρο Διονύσου, οι σφυρήλατοι νιπτήρες στα μπάνια, η πατίνα στις εσωτερικές πόρτες και στις ντουλάπες με φύλλα αληθινού ασημιού σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική του νεοκλασσικού σπιτιού του 1850 δίνει νέο ορισμό στη λέξη πολυτέλεια.

Τετραήμερο του Πάσχα: 6 – 9 Απριλίου

Τις Άγιες αυτές ημέρες ερχόμαστε πιο κοντά στην Εκκλησία και στα θρησκευτικά μας έθιμα. Αν θέλεις να βιώσεις ένα πραγματικά ιδιαίτερο Πάσχα τότε πάρε το καράβι για την Πάτμο, το νησί της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη.

Ηρεμία και χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα στο ξενοδοχείο Patmos Aktis

Tο Patmos Aktis Suites & Spa βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την τοποθεσία, την ατμόσφαιρα και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Κατέχει μια ταυτότητα γνήσιας ελληνικότητας, που διατηρεί και αναβιώνει τον νησιωτικό χαρακτήρα της Πάτμου. Ως εκ τούτου, έχει αγκαλιαστεί, εκτός από τους επισκέπτες του νησιού, και από τους ντόπιους, και έχει καθιερωθεί ως πόλος έλξης πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "σκοτεινό" παρελθόν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Ο άντρας που παραλίγο να παντρευτεί, η άγνωστη εγκυμοσύνη και το τροχαίο που την έφερε ένα βήμα πριν τον θάνατο!

Τετραήμερο Πρωτομαγιάς: 28 Απριλίου – 1 Μαΐου

(με μια μέρα άδεια)

Κανόνισε να έχεις off τη Δευτέρα και πάνε κάπου λίγο πιο μακριά… Τι θα έλεγες για ένα ταξίδι στο εξωτερικό; Πιο συγκεκριμένα για μια επίσκεψη σε μια από τις πιο εναλλακτικές και ενδιαφέρουσες πόλεις του πλανήτη: το Άμστερνταμ είναι πάντα μια καλή επιλογή, ακόμα κι αν έχεις ξαναπάει… Δες τον οδηγό μας εδώ!

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Zoku Amsterdam σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις με τις υποδομές και την ιδανική τοποθεσία του. Οι υπέροχοι χώροι του, οι εξαιρετικές κριτικές και το απολαυστικό πρωινό του είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που θα το λατρέψεις. Και όχι, δεν είναι εκτός του budget σου…

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: 26 – 28 Μαΐου

Το καλοκαίρι είναι τόσο κοντά, ποιος ο λόγος να μην ξεκινήσεις τις εξορμήσεις στα παραθαλάσσια μέρη;

  • Αν μένεις Αθήνα διάβασε το άρθρο μας για τα νησιά μια ανάσα -δροσιάς- μακριά από την πρωτεύουσα
  • Αν μένεις προς τα βόρεια τότε μην χάσεις την ευκαιρία να πας στη Χαλκιδική

Πολυτέλεια στη Φύση στο ξενοδοχείο Achtis

Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Achtis θα το βρείτε 90 χιλιόμετρα μακριά της Θεσσαλονίκης, στην Άφυτο Χαλκιδικής.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για διακοπές χαλάρωσης και ηρεμίας σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, πολυτέλειας και ζεστής φιλοξενίας. Αποτελείται από 35 δωμάτια των οποίων η διακόσμηση είναι διαφορετική, με το κάθε ένα να έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το ξενοδοχείο Achtis χαρακτηρίζεται ως μια όαση όπου το πράσινο κυριαρχεί, ενώ ο ήχος του τρεχούμενου νερού «υπνωτίζει» γλυκά τους επισκέπτες.

5ήμερο Χριστουγέννων: 22 εώς 26 Δεκεμβρίου

(με μια μέρα άδεια)

Τέλος του χρόνου και το αποφάσισες, φέτος τα Χριστούγεννα σου θα είναι πιο λαμπερά από ΠΟΤΕ! Χρειάζεσαι μια μέρα άδεια, μερικές οικονομίες, την βαλίτσα σου και έφυγες για Πράγα!

Κρύο θα μου πεις, αλλά η μαγεία των χριστουγεννιάτικων αγορών και της μπαρόκ πολυτέλειας που κυριαρχεί στην πόλη συνθέτουν τις ιδανικές συνθήκες για ένα υπέρλαμπρο ταξίδι!

Μια παραμυθένια εμπειρία διαμονής στην Πράγα

Η προτάση μας για την διαμονή σου στην Πράγα είναι το Miss Sophie’s Hotel.

Ένα μπουτίκ ξενοδοχείο, σε κτίριο του 19ου αιώνα, πλήρως ανακαινισμένο με μοντέρνο σχεδιασμό, πολύ κοντά σε όλα τα αξιοθέατα σε μια ζωντανή περιοχή, γεμάτη μαγαζιά και εστιατόρια.

Πηγή: travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share